Eurobank: Έλαβε προσφορές 720 εκατ ευρώ από επενδυτές 

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Eurobank: Έλαβε προσφορές 720 εκατ ευρώ από επενδυτές 

Προσφορές ύψους 720 εκατ ευρώ έλαβε η Eurobank από ομολογιούχους για το πρόγραμμα ανταλλαγής senior και subordinated τίτλων, όπως μεταδίδει το Reuters.
Χθες, Πέμπτη, η τράπεζα ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τους θεσμικούς επενδυτές συμμετοχή ύψους 353 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης 2,12 δισ. ευρώ.
Όπως μεταδίδει το Reuters η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ελλάδας, διαπιστώθηκε από τα stress tests της ΕΚΤ ότι έχει τις χαμηλότερες κεφαλαιακές ανάγκες ύψους 2,12 δισ. ευρώ στο δυσμενές σενάριο. Στο βασικό σενάριο το ποσό ανέρχεται σε 339 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι είναι οι Έλληνες - Πόσοι δουλεύουν πέραν του 5νθήμερου και σε ποιους τομείς

Φορο-δηλώσεις: Ολες οι αλλαγές στα πρόστιμα - «Ψαλίδι» έως 80% για εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΠΑ χωρίς φόρο

Ποιος είναι ο πιο «χρυσοπληρωμένος» CEO στον κόσμο;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider