Το νέο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το νέο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία
Ένα νέο διώροφο κατάστημα μόλις άνοιξε τις πύλες του στο καταναλωτικό κοινό.

Ένα νέο διώροφο κατάστημα μόλις άνοιξε τις πύλες του στο καταναλωτικό κοινό.

Το νέο κατάστημα της Lidl Ελλάς στον Νέο Κόσμο, σε ένα σημείο γεμάτο ζωή, κόσμο και αγορές, είναι γεγονός. Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, η εταιρεία έκανε τα εγκαίνια την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του καταστήματος, επί της συμβολής των οδών Ηλία Ηλιού 49 και Ευδόξου, με τη συνολική επένδυση να ανέρχεται σε 13,2 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού. Αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης δύο επιπέδων 1.421 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία, 62 θέσεις στάθμευσης -εκ των οποίων οι 34 στο υπόγειο- καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Με το νέο κατάστημα, η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής σε ένα ολοκαίνουργιο και ελκυστικό περιβάλλον, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Παράλληλα, στο πλαίσιο της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα.

Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Επίσης, μέσα από το επενδυτικό της πλάνο, η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των κατοίκων του αστικού ιστού, απαριθμώντας πλέον 65 σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φυσικά, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στηρίζει την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider