Το πιο στενό κτήριο του Λονδίνου ψάχνει αγοραστή - Πωλείται έναντι 995.000 λιρών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το πιο στενό κτήριο του Λονδίνου ψάχνει αγοραστή - Πωλείται έναντι 995.000 λιρών
Για να εξισορροπήσει την στενότητα, το σπίτι «απλώνεται» καθέτως σε πέντε επίπεδα με συνολική επιφάνεια 96 τ.μ., ενώ στο πίσω μέρος του ακινήτου, κάποια δωμάτια έχουν μεγαλύτερο πλάτος.

Αγοραστή ψάχνει το στενότερο σπίτι του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και αρκετά εκεντρικό ακίνητο, καθώς η πρόσοψη του μετά βίας ξεπερνά τα 1,6 μέτρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, το σπίτι βγαίνει στην αγορά έναντι 995.000 λιρών, διπλασιάζοντας σχεδόν την αξία του μέσα σε μία δεκαετία. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι μία κατοικία στην περιοχή Shepherd's Bush, η οποία είχε αγοραστεί το 2009 από έναν δικηγόρο έναντι 595.000 λιρών. Σήμερα, καθώς ο ιδιοκτήτης σχεδιάζει να μετακομίσει εκτός Λονδίνου, οπότε ψάχνει αγοραστή για το «πιο στενό ακίνητο» της πόλης.

Όπως αναφέρεται, για να εξισορροπήσει την στενότητα, το σπίτι «απλώνεται» καθέτως σε πέντε επίπεδα με συνολική επιφάνεια 96 τ.μ., στο πίσω μέρος του ακινήτου, κάποια δωμάτια έχουν μεγαλύτερο πλάτος, αγγίζοντας τα τρία μέτρα, ενώ διαθέτει και κήπο που φτάνει τα 4,8 μέτρα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider