Μηνύσεις για τις χρεώσεις στα ATM

Εκτός από τις χρεώσεις στα ΑΤΜ, φωτιά έχουν πάρει και οι… μηνύσεις. Όπως μου λένε στελέχη της αγοράς, οι μικρότεροι παίκτες έχουν ξεσηκωθεί που οι πελάτες τους θα πρέπει να πληρώνουν έως 3 ευρώ για κάθε ανάληψη και έχουν επιδοθεί σε μηνύσεις τραπεζιτών, αλλά και καταγγελίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μένει να δούμε πού θα οδηγήσει το γαϊτανάκι των χρεώσεων αλλά… και των μηνύσεων.

Πειραιώς – Λιακουνάκος 1-0

Εκτός Euromedica είναι πλέον η οικογένεια Λιακουνάκου, καθώς η Τράπεζα Πειραιώς κατάφερε να εγκαταστήσει τη δική της διοίκηση, κερδίζοντας ένα επιχειρηματικό θρίλερ που κράταγε χρόνια. Όπως μου λένε, η τραπεζική αυτή νίκη -πέραν της χαράς που έφερε στα στελέχη της Πειραιώς- έχει μεγαλύτερη σημασία. Γιατί δείχνει ότι από εδώ και στο εξής, οι μη συνεργάσιμοι επιχειρηματίες θα χάνουν τις επιχειρήσεις τους. Και μεταξύ μας, αυτό έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό.

Οι τροϊκανοί και η πλατφόρμα

Ρίγη… ανακούφισης προκάλεσε στους τροϊκανούς η λειτουργία της πλατφόρμας πρώτης κατοικίας την επόμενη Δευτέρα αφού, όπως μου λένε, έβαζαν στοιχήματα ότι θα την κληρονομήσει η επόμενη κυβέρνηση.  Ζητούν, μάλιστα, από τη Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους να πιάσει την επόμενη… πλατφόρμα, αλλά η απάντηση ήρθε κοφτή: «Τώρα θα πάμε διακοπές» απάντησε στέλεχος της ΕΓΔΙΧ εμφανώς ξενυχτισμένος… ελέω deadline.

The Insider