Eurobank: Χρήση εναλλακτικών και ψηφιακών δικτύων για τον περιορισμό του κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Eurobank: Χρήση εναλλακτικών και ψηφιακών δικτύων για τον περιορισμό του κορονοϊού
Εναλλακτικά ψηφιακά δίκτυα τα οποία εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναλλαγών προτείνει η Eurobank.

Στο πλαίσιο υποστήριξης της προσπάθειας περιορισμού των επισκέψεων σε χώρους συγχρωτισμού η Eurobank ενημερώνει τους πελάτες της ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τα εναλλακτικά ψηφιακά δίκτυα της τράπεζας τα οποία εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναλλαγών, χωρίς να είναι αναγκαία η επίσκεψή σας σε κατάστημα.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Eurobank θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καθημερινές συναλλαγές απλά, εύκολα και με ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο μέσω:

των ψηφιακών καναλιών e-Βanking και Eurobank Mobile app

του δικτύου των ΑΤΜ της Τράπεζας που καλύπτει ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας. Η Eurobank υπενθυμίζει ότι μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking, εύκολα και γρήγορα μέσω του eurobank.gr (ενότητα: Πώς αποκτάτε online κωδικούς σύνδεσης).

Ανέπαφες συναλλαγές

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Eurobank στην ανακοίνωσή της:

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε ανέπαφα την πιστωτική και χρεωστική σας κάρτα προκειμένου να περιοριστεί η χρήση των μετρητών.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, η επανέκδοση της χρεωστικής σας κάρτας λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής θα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση.

Τηλεφωνική επικοινωνία με εξειδικευμένα στελέχη

Τα εξειδικευμένα στελέχη των υπηρεσιών Personal Banking και Business Banking και τα στελέχη των κέντρων εξυπηρέτησης Private Banking είναι στη διάθεσή σας, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και τηλεφωνικά. Ειδικά για τις επιχειρήσεις που έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία v-Banking, τα στελέχη της υπηρεσίας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν, μέσω video κλήσης όπου και αν βρίσκεστε.

Δίκτυο Καταστημάτων

Τα στελέχη των καταστημάτων είναι στη διάθεσή σας με στόχο πάντα τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των στελεχών των καταστημάτων έχουμε προχωρήσει στις ακόλουθες ενέργειες:

• Αναλυτική ενημέρωση και εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ (www.eody.gov.gr) σχετικά με την προφύλαξη και την προσωπική υγιεινή και συνεργασία με λοιμωξιολόγους για έγκυρες και επιστημονικές απαντήσεις, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού.

• Συγκεκριμένες οδηγίες για τους εργαζόμενους που εμφανίζουν συμπτώματα του ιού, που έχουν υποψία μόλυνσης, που έχουν επιστρέψει πρόσφατα από περιοχές με τεκμηριωμένη συνεχιζόμενη μετάδοσή του COVID-19 ή που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

• Έμφαση στην καθημερινή καθαριότητα στους χώρους εργασίας με ισχυρά απολυμαντικά και διανομή αντισηπτικού υγρού σε όλες τις μονάδες και τα καταστήματα της Τράπεζας.

• Απαγόρευση επαγγελματικών ταξιδιών στο εξωτερικό και αντικατάστασή τους μέσω tel conferences, videoconferences και αυστηρή σύσταση για αποφυγή προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό.

• Απαγόρευση πολυπληθών συναντήσεων και αντικατάστασή τους, όπου αυτό είναι εφικτό, με teleconferences ή videoconferences.

• Δυνατότητα εργασίας από το σπίτι (τηλεργασία).

Στην Eurobank λειτουργούμε έχοντας εσάς στο επίκεντρο.

Σε αυτό το πλαίσιο σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε ένα πλάνο ενεργειών που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της Τράπεζας, έχοντας αναγνωρίσει και σχεδιάσει τις δράσεις που ενισχύουν την ετοιμότητά μας και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από την εξάπλωση του ιού.

Επιπλέον θα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις του θέματος, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί. Για τυχόν επιπλέον θέματα που προκύπτουν μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του eurobank.gr.

Συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς και την ασφαλή εξυπηρέτησή σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider