Πώς θα γλιτώσετε χρόνο και ταλαιπωρία στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα γλιτώσετε χρόνο και ταλαιπωρία στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ
Τη δυνατότητα να πληρώσουν τη δόση του ΕΝΦΙΑ –αλλά και πλήθος άλλων λογαριασμών- χωρίς ταλαιπωρία και μέχρι αργά το βράδυ έχουν όσοι επισκεφθούν ένα από τα χιλιάδες καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Μπορεί η προθεσμία για την πληρωμή της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ να λήγει αύριο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε χρόνο και να ταλαιπωρηθείτε στις ουρές που υπάρχουν στα καταστήματα των τραπεζών. Και μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας όποια στιγμή θέλετε, μέχρι και αργά το βράδυ.

Ο τρόπος είναι απλός. Αρκεί να επισκεφθείτε ένα από τα 2.700 καταστήματα του ΟΠΑΠ που προφέρουν αυτή την υπηρεσία σε όλη την Ελλάδα και μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα την πληρωμή σας, χωρίς ουρές, αναμονή και ταλαιπωρία και χωρίς να περιορίζεστε από το ωράριο των τραπεζικών καταστημάτων, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα, στα καταστήματα του ΟΠΑΠ, μπορείτε να κάνετε πολλές περισσότερες συναλλαγές πέραν από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Συγκεκριμένα, μπορείτε μεταξύ άλλων να πληρώσετε όποτε σας βολεύει τις δόσεις των βεβαιωμένων οφειλών στην εφορία, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων, αλλά και τους περισσότερους λογιαριασμούς σας.

Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται οι λογαριασμοί της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και του Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova), του ηλεκτρισμού (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt), του φυσικού αερίου (ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας) και της ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα).

Επιπλέον, μπορείτε να πληρώσετε ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, ασφαλιστικά ταμεία (ΕΦΚΑ) καθώς και συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV).

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ που προσφέρει την υπηρεσία πληρωμών.
Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider