Τώρα το κινητό σας φτιάχνει και... καφέ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τώρα το κινητό σας φτιάχνει και... καφέ

Το κινητό μας κάνει τα πάντα και πλέον... φτιάχνει και καφέ! Όχι, η φράση δεν χρησιμοποιείται εν είδει υπερβολής…

Είναι αλήθεια πως με τη βοήθεια της τεχνολογίας το κινητό μας έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε καταλύτη των καθημερινών μας συνηθειών κι υποχρεώσεων. Μέσα από την έξυπνη συσκευή εκτός από το να επικοινωνήσουμε με ποικίλους τρόπους, μπορούμε να κλείσουμε εισιτήρια για το ταξίδι μας, να αναζητήσουμε μια υπηρεσία που χρειαζόμαστε, να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας ή πλέον, ακόμα να φτιάξουμε και καφέ.

Ο λόγος για την νέα μηχανή της Nespresso η οποία είναι συνδεδεμένη με το smartphone και σκοπεύει να εντυπωσιάσει τους aficionados του καφέ. Το όνομα αυτής Prodigio, κι όπως αποδεικνύεται μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από ένα καφέ.

Μέσω μιας εφαρμογής, η Prodigio δίνει την δυνατότητα στον κάτοχό της να ετοιμάζει τον καφέ του από μακριά, να ενημερώνεται όταν τελειώνει κάποια από τις εκλεκτές ποικιλίες, καθώς και να λαμβάνει ειδοποίηση όταν η μηχανή χρειάζεται καθαρισμό καθαλατώσεων ή όταν είναι γεμάτος ο κάδος καψουλών.

Η έξυπνη μηχανή καφέ Nespresso Prodigio, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth Smart, συνδέεται με την εφαρμογή Nespresso για smartphones, και με το άγγιγμα μόνο λίγων κουμπιών της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρασκευάσουν οποιαδήποτε από τις 23 Εκλεκτές Ποικιλίες Καφέ Nespresso από την άνεση του καναπέ ή του κρεβατιού τους…

Συγκεκριμένα μέσα από την εφαρμογή της Prodigio μπορεί κανείς να

  • Παραγγείλει κάψουλες καφέ
  • Να ρυθμίσει την αυτόματη εκχύλιση σε δεδομένη χρονική στιγμή
  • Να την απενεργοποιήσει αυτόματα
  • Να συνειδητοποιήσει την αφαίρεση καθαλατώσεων
  • Να παραγγείλετε σετ καθαρισμού καθαλατώσεων
  • Να μάθετε πότε είναι γεμάτος ο κάδος με τις κάψουλες και πότε το δοχείο νερού είναι άδειο
  • Να ειδοποιηθείτε πότε υπάρχει σφάλμα και πότε χρειάζεται συντήρηση

Η νέα μηχανή συνδυάζει κομψή αισθητική και ευκολία στη χρήση και διατίθεται σε δύο μοντέλα και δύο χρώματα Silver ή Titan. Η Prodigio & Milk έχει ενσωματωμένο το Aeroccino3, για την παραγωγή αφρού γάλακτος.

Όσο για την εφαρμογή είναι για iOs και Android

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider