Laptop φορτίζει ηλεκτρικό όχημα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Laptop φορτίζει ηλεκτρικό όχημα
Τα νέα laptop της Honor τροφοδότησαν μέσα σε μια ώρα το ηλεκτρικό όχημα με ηλεκτρική ενέργεια ισχύος 180Wh.

Μέσα σε 60 λεπτά και με την βοήθεια των νέων επαγγελματικών λάπτοπ της HONOR, κατάφερε να φορτιστεί πλήρως ένα ηλεκτρικό όχημα το οποίο διένυσε απόσταση 5 χιλιομέτρων .

Η κινεζική εταιρεία προχώρησε στο εν λόγω πείραμα με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων επαγγελματικών laptop της, HONOR Magic Book series (14 & 15), των οποίων η μπαταρία διαρκεί 10 ώρες για non stop χρήση μετά από μια μόνο φόρτιση.

Τα νέα laptop της εταιρείας τροφοδότησαν μέσα σε μια ώρα το ηλεκτρικό όχημα με ηλεκτρική ενέργεια ισχύος 180Wh η οποία ήταν αρκετή για να διανύσει το όχημα απόσταση ίση με 5 χιλιόμετρα.

«Είναι συναρπαστικό το πόσο μακριά έχει φτάσει η τεχνολογία της μπαταρίας και είναι απίστευτο να σκεφτεί κανείς ότι μια τέτοια μπαταρία μπορεί να εμπεριέχεται σε έναν πολύ λεπτό φορητό υπολογιστή» ανέφερε σχετικά ο James Brighton μέλος της ομάδας που διεξήγαγε το πείραμα.

Να σημειωθεί ότι τα business laptops, HONOR Magic Book 14 & Honor Magic Book 15, έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και τον Απρίλιο αναμένονται και στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη σειρά laptop αποτελεί μέρος του νέου οικοσυστήματος της εταιρίας μαζί με το HONOR Magic Watch 2 , το HONOR 9X καθώς και τα υπόλοιπα smart προϊόντα της εταιρίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider