Ακυρώνει την ετήσια συνάντηση συνεργατών της η Microsoft λόγω κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ακυρώνει την ετήσια συνάντηση συνεργατών της η Microsoft λόγω κορονοϊού
Η συνάντηση θα πραγματοποιούνταν τον Ιούλιο του 2020 στο Λας Βέγκας.

Στην ακύρωση της ετήσιας συνάντησης συνεργατών της, ονόματι Inspire, προχωρά η Microsoft λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Η ασφάλεια της κοινότητας μας αποτελεί για εμάς κορυφαία προτεραιότητα», αναφέρει σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα της εταιρείας τη Δευτέρα , μια ημέρα δηλαδή πριν αρχίσουν επισήμως οι εγγραφές για το event. «Δεδομένων των συστάσεων για κοινωνική απόσταση με στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας από τις υγειονομικές αρχές της χώρας, το φετινό Inspire 2020 δεν θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία. Εξετάζουμε εναλλακτικούς τρόπους για να ενώσουμε τη κοινότητα των συνεργατών μας, για να συνδεθούμε και να μάθουμε. Παραμείνετε συνδεδεμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Inspire ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 23 Ιουλίου στο Λας Βέγκας. Παρότι η Microsoft δεν είχε διευκρινίσει πόσοι άνθρωποι ανέμενε να παρευρεθούν στο event την φετινή χρονιά, τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν γύρω στις 130.000.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία είχε προχωρήσει νωρίτερα μέσα στο μήνα και στην ακύρωση του του συνεδρίου για τους προγραμματιστές, το οποίο διοργανώνει ετησίως υπό τον τίτλο Developer Build. Ωστόσο η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Την εβδομάδα που μας πέρασε η εταιρεία διοργάνωσε την πρώτη εξ αποστάσεως συνέλευση του προσωπικού της, λόγω της κρίσης του κοροναϊού. Σύμφωνα με αποσπάσματα που διέρρευσαν στα διεθνή μέσα στην συγκεκριμένη συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σάτια Ναντέλλα, έδωσε μια ενθαρρυντική ομιλία ζητώντας από τους εργαζόμενους να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση της διάδοσης της κρίσης του κορονοϊού - ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται ή όχι στις θέσεις εργασίας τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider