Flask: Έφτασε η πρώτη delivery εφαρμογή της Αθήνας για cocktail

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Flask: Έφτασε η πρώτη delivery εφαρμογή της Αθήνας για cocktail
Έχετε ξεμείνει καλοκαιριάτικα μέχρι αργά στο γραφείο και ονειρεύεστε μία caipirinha; Τώρα μπορεί να σας βρει, όπου είστε.

Έχετε αράξει με φίλους στο μπαλκόνι και το μόνο που σας λείπει είναι ένα δροσιστικό mojito; Έχετε ξεμείνει καλοκαιριάτικα μέχρι αργά στο γραφείο και ονειρεύεστε μία caipirinha; Σκέφτεστε να βγείτε για ένα χαλαρό ποτάκι στο κέντρο, αλλά το μόνο που θέλετε πραγματικά είναι ένα απολαυστικό cocktail αγκαλιά με το κλιματιστικό; Τότε το Flask είναι το app που χρειάζεστε!

Πρόκειται για την πρώτη cocktail delivery εφαρμογή της Αθήνας (διαθέσιμη για iOS και Android) η οποία σας προσφέρει την δυνατότητα να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα το cocktail της προτίμησης σας, μέσα από μία πλούσια γκάμα επιλογών.

Ανάμεσα σε αυτές θα βρείτε διαχρονικά cocktails (margarita, mojito, caipirinha κ.λπ), αλλά και 16 ευφάνταστες, εναλλακτικές προτάσεις, οι οποίες δημιουργούνται με ποιοτικά υλικά από έμπειρους bartenders και έρχονται αναλλοίωτα στον χώρο σας μόλις μέσα σε 25’ για να χαρίσουν άρωμα διακοπών στις αστικές σας βραδιές. Όμως, ακόμη και αν δεν είστε οι μεγαλύτεροι fans των cocktails, το flask έχει την λύση, δίνοντας σας την επιλογή ενός κλασικού ποτού με ετικέτα του δικού σας γούστου.

Μάλιστα για όσους δεν μπορούν να αρκεστούν μόνο σε ένα coctail υπάρχει η δυνατότητα κατά την παραγγελία τους να επιλέξουν πόσους γύρους θέλουν ώστε να πραγματοποιείται αυτόματα refill κάθε 45' χωρίς να χρειάζετε να επαναλάβετε την διαδικασία.

Και όλα αυτά με τιμές που ξεκινούν από τα 6 ευρώ (μπορείτε να πληρώσετε τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά), αλλά και πολλές προσφορές που μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από Instagram και Facebook

flask

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider