Στις 7 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα το Galaxy Note 10

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 7 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα το Galaxy Note 10
Δύο ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε διαρρεύσει στις αρχές Ιουνίου.

Γεύση υψηλής τεχνολογίας θα έχει και το φετινό καλοκαίρι καθώς το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένται να ανακοινωθεί το νέο Galaxy Note 10.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που αναμεταδίδουν τα διεθνή μέσα τα αποκαλυπτήρια του νέου τηλεφώνου της κορεατικής εταιρείας προγραμματίζονται για τις 7 Αυγούστου, δύο ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε διαρρεύσει στις αρχές Ιουνίου.

Το event θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, όπως είχε συμβεί και με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς Note.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αλλά και τις διαρροές φωτογραφιών η Samsung αναμένεται φέτος να ανακοινώσει δύο μοντέλα στην οικογένεια Note 10: τη στάνταρ έκδοση και την επαγγελματική, Pro, που θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη αλλά και μία παραπάνω κάμερα.

Παρότι δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για τη συσκευή, εικάζεται ότι η εμπρόσθια κάμερα θα είναι τοποθετημένη σε οπή κι όχι εγκοπή, όπως και στην τελευταία σειρά Galaxy S, ενώ ενδέχεται να έχει αφαιρεθεί και η κλασική υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ακουστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider