Εκατομμύρια ευρώ για δράσεις κοινωνικής ευθύνης από την L'Oreal

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκατομμύρια ευρώ για δράσεις κοινωνικής ευθύνης από την L'Oreal
Πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής αλλά και της βίας κατά των γυναικών.

Με ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα αξίας 150 εκατ. ευρώ, η γνωστή εταιρεία καλλυντικών «L'Oreal» αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής αλλά και για την υποστήριξη ευάλωτων γυναικών που χτυπήθηκαν σκληρά κατά την διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Η γαλλική εταιρεία, η οποία παράγει γνωστά προϊόντα όπως είναι τα σαμπουάν Garnier και οι κρέμες Lancome, δήλωσε ότι θα προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ σε τοπικές και λαϊκές ενώσεις που καταπολεμούν την ανασφάλεια στην εργασία, παρέχουν επείγουσα βοήθεια και καταπολεμούν την αυξανόμενη βία κατά των γυναικών.

Ο όμιλος δεσμεύτηκε επίσης ότι θα προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση κατεστραμμένων οικοσυστημάτων και άλλα 50 εκατομμύρια για έργα που προωθούν μια κυκλική οικονομία, όπως η ανακύκλωση και οι προσπάθειες μείωσης των πλαστικών απορριμμάτων.

Η εταιρεία είπε ότι εκτός από το σχέδιο, το οποίο ονομάζεται «L’Oreal For The Future», θα παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα αειφόρου ανάπτυξης για το 2030 στα τέλη Ιουνίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider