Θαλής ο Μιλήσιος: Οι νικητές των 1ων επιχειρηματικών βραβείων στη Θεσσαλονίκη (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θαλής ο Μιλήσιος: Οι νικητές των 1ων επιχειρηματικών βραβείων στη Θεσσαλονίκη (pics)
Για τη συνολική τους προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν έλαβαν τιμητικά βραβεία το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Εθνική Ασφαλιστική, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης και ο ΟΠΑΠ.

Πραγματοποιήθηκε η απονομή των 1ων επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο Μακεδονία Παλλάς, στην Θεσσαλονίκη.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος κ. Μάγδα Τσέγκου.

Για τη συνολική τους προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν έλαβαν τιμητικά βραβεία το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Εθνική Ασφαλιστική, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης και ο ΟΠΑΠ, ενώ βραβεύθηκαν η Α.Ε. Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Geoffrey R. Pyatt, σε αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του στην ελληνική οικονομία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Praxia bank, κ. Αναστασία Σακελλαρίου για τη συνολική προσφορά της στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα και η Ελληνίδα επιστήμονας που εργάζεται στην NASA, κ. Ελένη Αντωνιάδου, για την προσφορά της στην επιστήμη και τον άνθρωπο.

1

Στην διαγωνιστική διαδικασία βραβεία έλαβαν σημαντικές εταιρείες από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Αναλυτικά:

  • Διορατική επιχείρηση – KOTRONIS K. PLASTICS S.A.
  • Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας – OLYMPIA ELECTRONICS S.A.
  • Οικογενειακή Επιχείρηση - ΚONSTANTOPOULOS S.A. - OLYMP
  • Καινοτόμα Επιχείρηση - B COMPOSITES S.A.
  • Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση - IKTINOS HELLAS S.A.
  • Εξωστρεφής Επιχείρηση - MILTECH HELLAS S.A.
  • Γυναίκα-Επιχειρηματίας - SPANOS S.A.
  • Επιχείρηση που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας - GEOTEST CONSULTING & ENGINEERS S.A.
  • Εταιρικά και Κοινωνικά Υπεύθυνη Επιχείρηση - KLEEMANN HELLAS S.A.
  • Ψηφιακά μετασχηματισμένη Επιχείρηση by Praxia bank - ONLINE DATA S.A.
  • Εναρμονισμένη Επιχείρηση με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης - EREN HELLAS S.A
  • Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Επιτεύγματα νέας επιχείρησης) - ΚENOTOM P.C.

Δόθηκαν ακόμα τιμητικοί έπαινοι στον ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ και στον Κύκλωπα Α.Ε. που δραστηριοποιούνται στην Σάμο και στον Έβρο για την ανάδειξη ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο εξωτερικό. Τέλος, τιμητικό έπαινο για την προσφορά της στη διοργάνωση των βραβείων έλαβε η δικηγορική εταιρεία «ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

2

Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του κατά την τελετή απονομής των βραβείων, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ζούμε εποχές και μέρες ευχάριστες. Οι δηλώσεις των επενδυτών μετά την εμπειρία τους από τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εξαιρετικές κι όλες οι μεγάλες επενδύσεις που είχαν κολλήσει επί σειρά ετών, έχουν ξεκολλήσει και βρίσκονται σε τροχιά ταχείας υλοποίησης. Υπάρχει ένα καινούργιο κλίμα και η Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει. Το πλεονέκτημα της χώρας σήμερα είναι ότι παρέχει επενδυτικές ευκαιρίες και η Ελλάδα έχει γίνει ο νέος ελκυστικός επενδυτικός προορισμός των επενδυτών».

O τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β' Αθηνών, Νίκος Παππάς, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Με την επίλυση του Μακεδονικού, η Ελλάδα μπορεί να παίξει έναν ξεχωριστό ρόλο στα Βαλκάνια. Αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται πλέον και ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας», συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως «στη νέα εποχή, η Πολιτεία οφείλει να προτεραιοποιεί και να ενθαρρύνει ιδέες, όπως αυτές των ανθρώπων που βραβεύονται σήμερα, οι οποίες μπορούν να κάνουν την παραγωγή πιο αποτελεσματική και τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη».

3

Ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, αναφερόμενος στα 1 α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος χαρακτήρισε «εξαιρετική ιδέα η ΔΕΘ να ταυτίζεται χρονικά με την απόδοση των βραβείων στους άριστους της επιχειρηματικότητας, γιατί αυτό αποκαθιστά και το πνεύμα της έκθεσης». Σημείωσε δε ότι «ενώ πριν από είκοσι χρόνια οι περισσότεροι Έλληνες πίστευαν ότι το κέρδος για την χώρα και η ανάπτυξη θα έρθουν από τον κρατικό τομέα, σήμερα πάνω από το 80% των Ελλήνων πιστεύει ότι η έξοδος από την κρίση μπορεί να έρθει μέσα από μία βιώσιμη ανάπτυξη, την οποία μπορεί να φέρει μόνο ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας, η επιχειρηματικότητα», ενώ επισήμανε ότι «τι καλύτερο να βραβεύει κανείς τους καλύτερους, τι καλύτερο να δίνει κανείς θετικά παραδείγματα στους νέους ανθρώπους, τι καλύτερο να γίνεται υπόθεση όλης της κοινωνίας αυτή η δημιουργική άμιλλα μέσα από την επιχειρηματικότητα».

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, στον χαιρετισμό της και στο πλαίσιο της βράβευσης της Ερευνήτριας Αναγεννητικής Ιατρικής & Βιοαστροναυτικής, κ. Ελένης Αντωνιάδου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προτίθεται να δρομολογήσει αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, ώστε εκτός από σύγχρονη και σφαιρική γνώση, να παρέχει στους νέους τα κατάλληλα εφόδια που θα τους καθιστούν πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες και θα τους προετοιμάζουν περισσότερο για το επαγγελματικό τους μέλλον και την κοινωνική τους ενσωμάτωση. Στόχος μας είναι να εντάξουμε στο σχολικό πρόγραμμα σπουδών νέες θεματικές, όπως η επιχειρηματικότητα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός του άλλου και ο εθελοντισμός. Και να δημιουργήσουμε τους αυριανούς διακριθέντες σε παρόμοιες διοργανώσεις».

5

O Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Γ. Καράογλου, στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε, μεταξύ άλλων ότι το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης έχει πολλές αρμοδιότητες βοηθητικές των δραστηριοτήτων των άλλων υπουργείων, αλλά έχει και μία πολύ σημαντική αρμοδιότητα, την διεύθυνση ιδιωτικών επενδύσεων που δέχεται επενδυτικά σχέδια από 3.000.001 ευρώ έως 50.000.000 ευρώ, ελέγχει την νομιμότητά τους, τα αξιολογεί, δίνει την τελική έγκριση και ελέγχει την πορεία υλοποίησής τους.

Αυτή την πολύ σημαντική αρμοδιότητα προσπαθεί να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φιλοδοξώντας και στοχεύοντας, και εκείνο (το Υπουργείο) από την μεριά του, να ξανακάνει την Ελλάδα μια φυσιολογική χώρα που θα στηρίζει την επιχειρηματικότητα και ο επιχειρηματίας δεν θα θεωρείται εγκληματίας, ενώ το κέρδος θα είναι κάτι αυτονόητο και το κίνητρο για τον επιχειρηματία να εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο και να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναφερόμενος στα 1 α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος, ευχήθηκε οι παριστάμενοι να είναι παρόντες στη πρώτη εκδήλωση ενός θεσμού που γεννιέται και κάθε χρόνο να είναι και καλύτερα.

ξ

Ο επικεφαλής του Ισραηλοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σάμπυ Μιωνής, σε σχετικό βίντεο που προβλήθηκε, μεταξύ άλλων, χαιρέτισε εκ μέρους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας τη φετινή πρώτη διοργάνωση των επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος. Συνεχάρη τους διοργανωτές των βραβείων «για αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το ελληνικό επιχειρείν και την ελληνική οικονομία γενικότερα» και συμπλήρωσε ότι «στο πνεύμα αυτό, τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος έχουν να επιτελέσουν ένα σημαντικό σκοπό, αναδεικνύοντας πρότυπα επιχειρηματιών και εμπνέοντας την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Για τα μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας η χαρά είναι ιδιαίτερα μεγάλη που επιλέξατε τη Θεσσαλονίκη για τη διοργάνωση της τελετής απονομής. Της φιλόξενης αυτή πόλης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της ελληνικής Εβραϊκής κοινότητας και την ελληνο-ισραηλινή φιλία. Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι από την επόμενη διοργάνωση του 2020, το Επιμελητήριό μας, θέλοντας να αναδείξει περαιτέρω τη σημασία της συνεργασίας των δυο χωρών, που έχει εισέλθει σε μια φάση σημαντικής ανάπτυξης, θα θεσμοθετήσει ειδικό βραβείο για την επιχείρηση με τη μεγαλύτερη συμβολή στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ».

Ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, σημείωσε: «Ο συνεδριακός τουρισμός είναι ένα κομμάτι του τουρισμού στο οποίο η χώρα μας μπορεί να διαπρέψει διεθνώς. Το κάνουμε ήδη με παγκόσμιας φήμης γεγονότα όπως είναι η ΔΕΘ και το Φόρουμ των Δελφών. Είναι παραδείγματα του πως μπορεί η χώρα των μεγάλων ποιητών, των μεγάλων φιλοσόφων όπως ο Θαλής ο Μιλήσιος να φιλοξενεί ανθρώπους του πνεύματος, του εμπορίου, των τεχνών. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχέδιο για να ενισχύσει το επόμενο χρονικό διάστημα τον συνεδριακό τουρισμό στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα κι αυτό είναι άλλο ένα σημείο της ταχύτητας με την οποία λειτουργεί».

O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές «αυτού του σημαντικού θεσμού που ξεκινά σήμερα εδώ από την Θεσσαλονίκη, όχι μόνο γιατί πραγματικά και ουσιαστικά συμβάλλουν στην επιβράβευση της σωστής, της υγιούς, εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και στην αναγνώρισή της, αλλά κυρίως γιατί επιλέγουν ως τόπο για να ξεκινήσει αυτός ο σπουδαίος θεσμός την Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα» που θα αποτελέσουν τα αμέσως επόμενα χρόνια το κέντρο των επενδύσεων και την ατμομηχανή ανάπτυξης για ολόκληρη την χώρα. Όπως πρόσθεσε, το σύγχρονο ολοκληρωμένο δίκτυο υποδομών, με λιμάνι και αεροδρόμιο, το ότι η Μακεδονία είναι στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη και έχει ένα δίκτυο οδικών υποδομών που ενώνει όλα τα διευρωπαϊκά δίκτυα, μπορούν να καταστήσουν την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία έναν εμπορικό κόμβο για όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Κλείνοντας, ανέφερε ότι «εμείς ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε περήφανοι υποστηρικτές αυτής της νέας προσπάθειας που κάνουν οι διοργανωτές ξεκινώντας αυτόν τον νέο θεσμό και θα στηρίξουμε και τα επόμενα χρόνια κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια που θα συμβάλει στην υγιή επιχειρηματικότητα και στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας».

ξ

Ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Στη χώρα μας οφείλουμε όλοι μας να σκεφτόμαστε την ανάπτυξη. Η ανάπτυξη μπορεί να φέρει την πρόοδο αλλά και τον πλούτο και τις θέσεις εργασίας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους νέους μας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους σημερινούς βραβευθέντες που δημιούργησαν την εξωστρέφεια και την καινοτομία. Η αυτοδιοίκηση θα κάνει τα πάντα ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά».

Ο Πρόεδρος ΚΕΕ & ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, στο χαιρετισμό του, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος είναι ένας νέος θεσμός, που δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής αριστείας στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει το όραμα, τις ικανότητες και την προσπάθεια επιχειρήσεων, ομάδων, ανθρώπων. Για να προβάλλει, παράλληλα, τις θεμελιώδεις αξίες του επιχειρείν, όπως είναι η διορατικότητα και η τόλμη, η καινοτομία, η κοινωνική υπευθυνότητα, η εξωστρέφεια, το ανήσυχο πνεύμα που δεν παύει να αναζητά ευκαιρίες, να μετατρέπει ιδέες και γνώσεις σε αξία για την επιχείρηση, για την οικονομία και την κοινωνία. Η Ελλάδα διαθέτει επιχειρηματίες και στελέχη με όραμα, ταλέντο και γνώση. Αυτό που οφείλουμε, είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους και να πετύχουν. Ως Επιμελητηριακή Κοινότητα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτό το σκοπό. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε χρήσιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο, γόνιμο περιβάλλον για την ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας».

Ο Πρόεδρος ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, στο χαιρετισμό του, επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Η επιχειρηματική αριστεία πρέπει να ανταμείβεται και να προβάλλεται, θέτοντας τα σωστά παραδείγματα για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν το μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και της κοινωνίας. Τα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία επιβράβευσης της προσπάθειας που κατέβαλλαν οι ελληνικές επιχειρήσεις κόντρα στις αντιξοότητες της κρίσης και στο αντιεπιχειρηματικό περιβάλλον. Ο ΣΕΒΕ, όντας ο μεγαλύτερος φορέας εξωστρέφειας στη χώρα, στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε ενεργά τα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια».

Ο Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPO, κ.Τάσος Τζήκας, στο χαιρετισμό του, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η ΔΕΘ στηρίζει τέτοια γεγονότα, όπως τα 1 α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος, καθώς η δουλειά μας στην έκθεση είναι να στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα. Προσκάλεσε δε τους παριστάμενους να επισκεφθούν την έκθεση, καθώς πλέον είναι μια γιορτή της επιχειρηματικότητας και έθεσε ως μεγάλο στοίχημα την ανάπλαση της ΔΕΘ και επισήμανε ότι η Θεσσαλονίκη με το νέο εκθεσιακό της κέντρο μπορεί να γίνει μια μητρόπολη στο εκθεσιακό χώρο, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την νοτιανατολική Ευρώπη.

κ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, στο χαιρετισμό του, αρχικά συνεχάρη τους διοργανωτές για τα βραβεία που αποτίουν φόρο τιμής στις καλές επιχειρηματικές πρακτικές, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, την σωστή εταιρική διακυβέρνηση, την δημιουργικότητα, την εξωστρέφεια, την επιμονή και την επιτυχία. Αυτήν την επιχειρηματικότητα θέλουμε, αυτήν την επιχειρηματικότητα χρειάζεται ο τόπος, αυτοί οι επιχειρηματίες θα είναι οι καίριοι αρωγοί της ανάπτυξης και σε αυτήν την κατεύθυνση είναι προσανατολισμένες άλλωστε οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών της οποίας προεδρεύω.

Ο Καθηγητής & Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κ. Διονύσης Χιόνης, στο χαιρετισμό του, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Η πρωτοβουλία των φορέων ΕΒΕΑ, ΚΕΕΕ, ΣΕΒΕ, ΣΒΒΕ που στήριξαν αυτή την εκδήλωση υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας φιλοδοξούν να συμβάλλουν με καθοριστικό τρόπο στην καταξίωση των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν στον χώρο της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της ανταγωνιστικότητας, του αποτελεσματικού management και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. Με αυτό τον τρόπο θέλουν αφενός να συμβάλλουν στην εμπέδωση ενός θετικού περιβάλλοντος για τις επενδύσεις αφετέρου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη. Η επιτροπή αξιολόγησης της οποίας είχα την τιμή να προεδρεύω εξέτασε έναν μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων που δόθηκαν από τα μητρώα του ΕΒΕΑ, της ΚΕΕΕ, του ΣΒΒΕ, του ΣΕΒΕ και των τοπικών επιμελητηρίων. Ως πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης, τον Πρύτανη Γιάννη Χατζηδημητρίου, τον υποδιοικητή της ΤτΕ καθηγητή Γιάννη Μουρμούρα, τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κώστα Κόλλια, την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΜΕΒΓΑΛ Μαίρη Χατζάκου καθώς και τον Δρ. Χρήστο Γεωργίου διευθυντή του ΣΒΒΕ και τον Στάθη Κεφαλίδη Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ροδόπης και Κυβερνήτη της AHEPA.

Κυρίες και κύριοι η ρήση του Θαλή του Μηλίσιου «ισχυρότατον ανάγκη κρατεί γαρ πάντων» νομίζω ότι απηχεί περισσότερο από ποτέ την ανάγκη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην χώρα μας ανεξάρτητα πολιτικής και κομματικής τοποθέτησης. Η συμβολή στη δημόσια συζήτηση και η ανάδειξη του επιχειρείν χρειάζεται αρκετές εκδηλώσεις σαν και αυτήν. Ας ελπίζουμε ότι έγινε μια καλή αρχή».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν και παρουσία προσκεκλημένων από τον πολιτικό κόσμο, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Μέγας χορηγός των βραβείων ήταν η Praxia bank, χάλκινοι χορηγοί o AIA, η Εθνική Ασφαλιστική, TOTAL-EREN και τηλεπικοινωνιακός πάροχος η Wind, υποστηρικτής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υποστηρικτές της εκδήλωσης η ΔΕΘ-HELEXPO, το Μακεδονία Πάλλας και η EXPO SYSTEM.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Παρασκήνιο και η Free Press εφημερίδα της Μακεδονίας Καρφίτσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider