Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΔΕΠΑ Εμπορίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΔΕΠΑ Εμπορίας
Στις 23 Μαρτίου η νέα προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Μέχρι τις 23 Μαρτίου καλούνται να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΔΕΠΑ Εμπορίας αντί για τις 6 Μαρτίου καθώς παρατείνεται η διαδικασία σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ. Μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Σε σχέση με την "Πρόσκληση για Υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού στην ΔΕΠΑ Εμπορική" με ημερομηνία 23 Ιανουαρίου 2020, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (η "Πρόσκληση"), το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει την απόφασή του να παρατείνει την προθεσμία που αναφέρεται στο σημείο 7.1 της Πρόσκλησης για την υποβολή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και το αργότερο μέχρι τις 17:00».

Σημειώνεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ και τα ΕΛΠΕ έχουν προχωρήσει στη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι ο προτιμητέος επενδυτής θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει και τις μετοχές που κατέχουν τα ΕΛΠΕ στη ΔΕΠΑ Εμπορίας ΑΕ, αποκτώντας έτσι το σύνολο (100%) των μετοχών της εταιρείας.

Η διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 65% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑ Εμπορίας θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: φάση προεπιλογής (Α’ Φάση) και φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών (Β’ Φάση). Λεπτομέρειες της διαγωνιστικής διαδικασίας περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να υποβάλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους μέχρι τις 6 Μαρτίου 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider