Με 20% έτρεξαν τα κέρδη της Zara

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με 20% έτρεξαν τα κέρδη της Zara
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Αύξηση 20% σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της μητρικής εταιρείας των Zara, Inditex (Industria de Diseno Textil SA) το εννεάμηνο του έτους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Η Inditex, ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 2,02 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2015, συγκριτικά με τα κέρδη 1,69 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Οι πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 16% στα 14,74 δισ. ευρώ, αφού η εταιρεία άνοιξε 230 νέα καταστήματα κατά τα πρώτα τρία τρίμηνα του έτους, τα οποία ανέρχονται σε 6.913 σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ενοίκια: Οι αλλαγές στις πληρωμές και οι κυρώσεις - Τι πρέπει να γνωρίζουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

Το ομαδικό παιχνίδι που ζητά ο Μητσοτάκης - Τα smart γυαλιά του Άδωνι - Οι «γάμοι» στην Κουμουνδούρου

Αυξήθηκε ο μέσος μισθός σε ένα έτος: Στα €1.485 στις μεγάλες εταιρείες, 1.076 ευρώ στις μικρότερες

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider