Αντίστροφη μέτρηση για τις θερινές εκπτώσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντίστροφη μέτρηση για τις θερινές εκπτώσεις
Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν και την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου.

Σε μία εβδομάδα, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν και την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών είχε ζητήσει τη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των εκπτώσεων την 1η Αυγούστου λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν στην αγορά εξαιτίας του κορονοϊού καθώς οι έμποροι θεωρούσαν ότι δεν θα προλάβαιναν να πουλήσουν το εμπόρευμα που έμεινε στα ράφια την περίοδο του lockdown.

Ωστόσο όπως σημείωσε στο insider.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, θα ξεκινήσουν τελικά όπως ήταν προγραμματισμένο καθώς τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αυτή τη περίοδο είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά καθώς αφορούν στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, όποτε το θέμα της αλλαγής του χρόνου των εκπτώσεων δεν ήταν ανάμεσα στις προτεραιότητες.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι σε αρκετά καταστήματα γίνονται ήδη προσφορές ενώ οι έμποροι υπόσχονται γενναίες εκπτώσεις από τις 15 Ιουλίου, ελπίζοντας σε αύξηση του τζίρου τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider