Στην ανανέωση του www.dodoni.eu προχώρησε η ΔΩΔΩΝΗ, προφέροντας στους επισκέπτες μία ακόμη πιο ευχάριστη και γρήγορη πλοήγηση.

Στο  www.dodoni.eu, οι χρήστες θα βρουν εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που ψάχνουν για τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ και θα «ταξιδέψουν» στις ομορφιές της Ηπείρου μέσα από μοναδικές φωτογραφίες και εικόνες.

Παράλληλα όπως επισημαίνει η εταιρεία, θα ανακαλύψουν μία ευρεία ποικιλία παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών από γνωστούς σεφ και αγαπημένους food bloggers, όπως η Madame Ginger, η Paxxi και o Cool Artisan, ενώ μέσα από πραγματικές ιστορίες ανθρώπων, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά που δίνουν στη ΔΩΔΩΝΗ τη «Γεύση του Καλού».

Σημειώνεται επίσης ότι,  με κύριο στόχο τη δημιουργία αγνών, 100% ελληνικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την γεύση τους και εστιάζοντας σταθερά στην αναβάθμιση των Μέσων της, το 2018 η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε στα eu.Web Awards, τον διεθνή θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες ιστοσελίδες στην Ευρώπη, αποσπώντας βράβευση για το www.dodoni.eu στην κατηγορία Special Commendations.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η ανανέωση της ιστοσελίδας μας είχε σκοπό να κάνει το www.dodoni.eu ακόμη γρηγορότερο, ευκολότερο στην πλοήγηση και πιο φιλικό προς τον χρήστη, καθώς προσφέρει μία ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την ΔΩΔΩΝΗ και τα αγνά προϊόντα μας, περιλαμβάνοντας παράλληλα και μία ευρεία γκάμα συνταγών από αναγνωρισμένους σεφ και food bloggers. Σταθερά, είμαστε μία εταιρεία που επενδύουμε στην ανανέωση των καναλιών επικοινωνίας μας, ακολουθώντας τις τάσεις διεθνώς, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μία ακόμη καλύτερη και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης και ‘επαφής’ με την ΔΩΔΩΝΗ.».

Την ανανέωση του website της ΔΩΔΩΝΗ υλοποίησε η McCann Athens.