«Λουκέτο» μπήκε σε δύο από τα γνωστότερα beach bar της Μυκόνου, λόγω εντοπισμού πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του «Nammos» στην παραλία Ψαρρού και του «Scorpioς» στην περιοχή Παράγκα, μετά τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στο προσωπικό των καταστημάτων.

Τα κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα, που βρέθηκε για αυτό το σκοπό στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ στον κορονοϊό. Για τον λόγο αυτό, με απόφαση του κ. Παπαγεωργίου που εκδόθηκε άμεσα και ήδη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, τα καταστήματα έκλεισαν από τις 22.00 το βράδυ μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Παρασκευής 4-9-2020, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού, οπότε θα αποφασιστεί τι θα γίνει στην συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: