Ιδιαίτερα προσιτή, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, προσεγμένη αισθητική και πληρέστατο εξοπλισμό, η νέα Voge 300DS αναμένεται να αλλάξει το χάρτη στην κατηγορία των μικρών Adventure Touring μοτοσικλετών.

Voge 300DS

Ο πραγματικά διττός της χαρακτήρας την καθιστά ιδανική για κίνηση στην πόλη, στο ταξίδι αλλά και εκτός ασφάλτου. Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300 κ.εκ., που αποδίδει 29 ίππους ισχύος και 25Nm ροπής, δικάναλο ABS της Bosch και φρένα με δισκόφρενα μαργαρίτα. Η ανάρτηση απαρτίζεται από ανεστραμμένο πιρούνι 35mm και μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα, τα φώτα είναι Full LED, η LCD οθόνη του πίνακα οργάνων παρέχει πλήρεις ενδείξεις και ο ανεμοθώρακας ρυθμίζεται σε ύψος.

Voge 300DS

Δυναμική αλλά και οικονομική ταυτόχρονα, η νέα Voge 300DS είναι εφοδιασμένη με ρεζερβουάρ 16 λίτρων, για αυτονομία που ξεπερνά τα 450 χιλιόμετρα. Κατασκευαστικά έχει δοθεί έμφαση στην αξιοπιστία και στην αντοχή, με πλαίσιο ρομποτικής συγκόλλησης υψηλής ακαμψίας, κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής Q235 (σωλήνες διαμέτρου 32mm), ενισχυμένο στα σημεία καταπόνησης και εντατικά δοκιμασμένο σε εργαστηριακά τεστ.

Voge 300DS

Η προκλητικά χαμηλή τιμή αγοράς 3.890 ευρώ συνοδεύεται από μοναδικά οφέλη, όπως το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα, αλλά και προσφορά έως 30/9/2020, ενός δώρου αξίας 190 ευρώ, που αφορά σε κορυφαίων προδιαγραφών βαλίτσα Τop Case με ρυθμιζόμενη χωρητικότητα 30 έως 40 λίτρων!

Voge 300DS

Δείτε σήμερα κιόλας το νέο 300DS σε όλο το επίσημο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Moto Trend SA, ή στο επίσημο site της Voge.

Voge 300DS