Η Toyota Hellas, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της ιαπωνικής μάρκας στη χώρα μας, πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά, δημιουργώντας μια online εφαρμογή μέσω της οποίας μπορεί οποιοσδήποτε, απλά και εύκολα, να παραγγείλει το νέο του Toyota.

Η υπηρεσία online κράτησης αυτοκινήτου λειτουργεί πολύ εύκολα και απλά. Κατ' αρχάς, μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να δει, να επιλέξει και να διαμορφώσει το μοντέλο της αρεσκείας του.

toyota online

Εφ' όσον ολοκληρώσει τη διαμόρφωση, επιλέγει τον έμπορο που τον εξυπηρετεί ή εμπιστεύεται περισσότερο, ώστε να προχωρήσει στην παραγγελία του. Ο επιλεγμένος επίσημος έμπορος επικοινωνεί με τον πελάτη, για να τον ενημερώσει για το χρόνο παράδοσης, τη χρηματοδότηση, την εξόφληση και τους τρόπους παραλαβής.

Για την κράτηση, θα πρέπει να καταβληθεί ποσοστό 1% της αξίας του οχήματος ως προκαταβολή, μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Αν ο αγοραστής αλλάξει γνώμη και θέλει να ακυρώσει την παραγγελία, μπορεί να το κάνει χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 30 ημερών.

Η υπηρεσία online παραγγελίας λειτουργεί 24/7, ωστόσο η τηλεφωνική υπηρεσία βοήθειας και ενημέρωσης 210 2808 555 παρέχεται τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 09:00-17:00.

Μέσω της online παραγγελίας ο υποψήφιος αγοραστής απολαμβάνει όλες τις προσφορές που ισχύουν και κατά την αγορά από το κατάστημα, ενώ έχει και τη δυνατότητα αναζήτησης του προγράμματος χρηματοδότησης που τον ενδιαφέρει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εταιρικού αυτοκινήτου, όχι όμως μέσω leasing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα online παραγγελίας είναι μια υπηρεσία την οποία εξελίσσει η Toyota εδώ και πολύ καιρό και η συγκυρία της πανδημίας απλώς επίσπευσε το λανσάρισμά της, σε μια στιγμή που η κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ.