Τα μοντέλα που θα λάμψουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα μοντέλα που θα λάμψουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»
Για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση αυτοκινήτου θα παρουσιαστούν 35 ολοκαίνουρια νέα μοντέλα, μεταξύ εκατοντάδων άλλων, από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου. Το insider ξεχώρισε τα σημαντικότερα από αυτά.

Γεμάτα εκπλήξεις θα είναι φέτος τα περίπτερα των κυριότερων μαρκών αυτοκινήτου που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019», η οποία ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. H έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου και τα ωράρια είναι για τις καθημερινές από 15.00 έως 21.00 και για τα δύο Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 21.00.

Οι επισκέπτες, εκτός από τη γνωριμία τους με τα λαμπερά νέα μοντέλα, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης, αλλά και να ενημερωθούν για πολλά ακόμα προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Για πρώτη φορά επίσης θα δούμε σε μία έκθεση του κλάδου επί ελληνικού εδάφους τόσες πολλές πρεμιέρες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, καθώς η ηλεκτροκίνηση βρίσκεται πλέον προ των πυλών και στη χώρα μας.

Στη συνέχεια τα 11 μοντέλα που είμαστε βέβαιοι ότι θα κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού στην έκθεση «Αυτοκίνηση Αnytime 2019».

To μικρότερο SUV της Volvo, στην έκδοση T3 με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 163 ίππων και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Geartronic των οκτώ σχέσεων, γίνεται μια από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά για όποιον αναζητά ένα άνετο, όμορφο, πλήρες τεχνολογίας και γεμάτο ασφάλεια SUV που κυριολεκτικά, τα... κάνει όλα!

Το εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen παρουσιάστηκε στην όγδοη γενιά του, με πέντε υβριδικές εκδόσεις και τεχνολογία σε κάθε επίπεδο. Το εσωτερικό του έχει περισσότερο εξοπλισμό από ποτέ και το ψηφιακό του ταπεραμέντο αναδεικνύεται σε κάθε του εκατοστό! Επίσης, θα υπάρχουν και δύο ολοκαίνουργιοι τετρακύλινδροι ντίζελ κινητήρες, στους 115 και 150 ίππους.

Το ολοκαίνουργιο Clio ανανεώθηκε εξωτερικά και πλέον ανήκει στα εντυπωσιακότερα σχήματα της κατηγορίας, απέκτησε ένα εσωτερικό υψηλών προδιαγραφών σε τεχνολογία και εμφάνιση, αλλά και πολλές εκδόσεις εξοπλισμού για κάθε γούστο! Οι κινητήρες έχουν και σε αυτή την περίπτωση, απόδοση έως 130 ίππους.

Το Peugeot 208 στη σημερινή του γενιά καταφέρνει ακόμη να σημειώνει πολύ καλό επίπεδο πωλήσεων στη χώρα μας, παρά τα χρόνια στην πλάτη της. Το νέο ωστόσο, έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον όμιλο PSA και ένα εσωτερικό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό! Θα έχει κινητήρες έως 130 ίππων αλλά και ηλεκτρική έκδοση, που επίσης θα βρίσκεται στην έκθεση του Ελληνικού.

Το Corsa της Opel είναι από τα αγαπημένα μας μοντέλα στην Ελλάδα. Πλέον το γνωρίζουμε ως Corsa F στην έκτη του γενιά και είναι πολύ όμορφο, σύγχρονο σε κάθε επίπεδο και με αποδοτικούς κινητήρες κάτω από το καπό του, ισχύος έως και 130 ίππων. Τεχνολογικά διαθέτει όλα όσα περιμένουμε σε επίπεδο συνδεσιμότητας και το νέο ηλεκτρικό Corsa-e, θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της MINI διατίθεται με το κινητήριο σύνολο της  BMW i3S και θέλει να δώσει τη lifestyle φιλοσοφία που παραδοσιακά πρεσβεύει η φίρμα, με μία νότα σύγχρονης τεχνολογίας μηδενικών ρύπων. Έχει κινητήρα 184 ίππων και 270 Nm ροπή,ς επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και η αυτονομία που ανακοινώνει η MINI είναι 270 χλμ.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Mercedes, η EQC, είναι ένα μεγάλο και πολυτελές αυτοκίνητο με μήκος 4,762 μέτρα. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες εξασφαλίζουν δυνατότητα κίνησης σε όλα τα οδοστρώματα, ενώ οι 408 ίπποι είναι αρκετοί για να προσφέρουν συναρπαστικές επιδόσεις. Με αυτονομία κίνησης που φτάνει τα 400 περίπου χιλιόμετρα και δυνατότητες ταχείας φόρτισης, αποτελεί μια ρεαλιστική επιλογή.

Ύστερα από πολλά χρόνια, η Mazda επιστρέφει στην ελληνική αγορά και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μοντέλα της στην έκθεση του Ελληνικού! Ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο CX-30, ένα κόμπακτ SUV με σύγχρονους κινητήρες, ήπια υβριδική τεχνολογία και νεανική εμφάνιση που έχει στόχο να κερδίσει μέρος των πωλήσεων από την πολύ δημοφιλή κατηγορία.

Με την KIA συνεχίζουμε να... τρίβουμε τα μάτια μας, κάθε φορά που παρουσιάζει νέο μοντέλο. Το κάναμε με το νέο Ceed, αλλά και με το πιο περιπετειώδες XCeed που έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος (18,4 cm), προστατευτικά πλαστικά και ένα στυλ crossover για όποιον του αρέσει οπτικά ή όποιον θέλει να μην βάζει κατευθείαν όπισθεν μόλις δει χωματόδρομο. Θα διατίθεται με κινητήρες έως και 204 άλογα.

Το μικρό μοντέλο της Hyundai έχει αποδείξει την αξία του μέσα από δύο γενιές και κάθε φορά φροντίζει να τονίζει το εξαιρετικό deal που κάνεις, αγοράζοντάς το. Το καινούργιο i10 τρίτης γενιάς είναι ένα κουκλί μέσα-έξω, με μεγάλους χώρους και δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες, με 67 και 84 ίππους από 1.0 λίτρο και 1.2 λίτρα κυβισμού αντίστοιχα.

To DS3 Crossback, όπως και όλα τα μοντέλα της DS είναι τεχνολογικά προηγμένα οπότε για να ολοκληρωθεί η γκάμα, θα πρέπει να δούμε και ένα ηλεκτρικό! Το DS3 Crossback E-Tense θα έχει αυτό το ρόλο, με ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα και αυτονομία στα 300 χλμ, σύμφωνα με το πρότυπο του WLTP.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

12:52

Γάζα: Τουλάχιστον 32.552 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινά πλήγματα από τον Οκτώβριο

12:49

Ρωσία: Ανεστάλησαν οι έρευνες στο πλημμυρισμένο χρυσωρυχείο στο Αμούρ - 13 αγνοούμενοι εργάτες

12:48

Κίνα: Καταργούνται οι επιπλέον δασμοί στα κρασιά που εισάγονται από την Αυστραλία

12:47

Μελέτη για τα εμβόλια covid: Περιορισμένες και σπάνιες οι ανεπιθύμητες ενέργειές τους

12:43

Κατά 12,7% μειώθηκε ο όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Δεκέμβριο

12:40

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 5,4% του βάρους φορτίων οδικών εμπορευματικών μεταφορών το γ' τρίμηνο του 2023

12:37

Ν. Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Mόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

12:34

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τη νέα δράση επαγγελματικής κατάρτισης με χρήση ΑΙ

12:33

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή της χώρας τέθηκε σε πλήρη λειτουργία μετά από 13 χρόνια

12:25

Η Novibet υποστηρίζει το WE LEAD για την ενδυνάμωση των γυναικών στον κλάδο της τεχνολογίας

12:24

Ρωσία: Καλεί τον ιδιοκτήτη του Telegram να είναι πιο προσεκτικός μετά την επίθεση στη Μόσχα

12:23

ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός – πλαίσιο για τα καλωδιακά έργα των διασυνδέσεων σε Δωδεκάνησα και BΑ Αιγαίο

12:09

ΕΥ: Ανάκαμψη των συγχωνεύσεων και εξαγορών στον κλάδο επιστημών υγείας - Deals 191 δισ. δολαρίων το 2023

12:06

ΕΡΓΟΣΕ: Τι απαντούν οι εργαζόμενοι για τις εγγυήσεις

11:58

Φονικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας - Προσεχώς συνομιλίες για τη Ράφα

11:47

ΕΚΤ: Ετοιμάζεται να δώσει «πράσινο φως» στις ελληνικές τράπεζες για το πρώτο μέρισμα από το 2008

11:39

Σρέντερ: «Η Δύση πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Πούτιν» τονίζει ο πρώην Γερμανός καγκελάριος

11:38

Βορίδης: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας

11:31

Αυξάνει τις τιμές στόχους για Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank η Citi

11:30

Κίνα: Τα καθαρά κέρδη της BYD αυξήθηκαν άνω του 80% κατά το 2023

11:25

Eurobank: Υλοποιεί για 14η διαδοχική χρονιά το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός

11:20

Ξεκινά η λειτουργία των νέων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

11:12

Skroutz: Επένδυση σε νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο

11:07

Καλά νέα από την απασχόληση στη Γερμανία - Συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο η αύξηση των εργαζομένων

11:04

Αυγενάκης: Η πρόταση δυσπιστίας είναι πράξη εθνικά ανεύθυνη

10:57

Βρετανία: Σε ύφεση η οικονομία και στο δ' τρίμηνο του 2023

10:57

Ευρωαγορές: Ανακάμπτουν οι δείκτες μετά από άτονη εβδομάδα

10:51

Τα μυστικά της μακροζωίας - Γιατί στη Σιγκαπούρη οι άνθρωποι ζουν μέχρι τα 100

10:40

Ζαχαράκη: Η πρόταση δυσπιστίας υπονομεύει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς

10:39

Οριακές μεταβολές στο Χρηματιστήριο - Χαμηλότερα ξανά οι τράπεζες

gazzetta
gazzetta reader insider insider