Κίνηση «ματ» από τον Έλον Μασκ - Μπαίνει στην αγορά των ασφαλίσεων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κίνηση «ματ» από τον Έλον Μασκ - Μπαίνει στην αγορά των ασφαλίσεων
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα των Financial Times, ο Έλον Μασκ κάνει βήματα ώστε να αποκτήσει τη δική του ασφαλιστική εταιρεία, κάτω από την ομπρέλα του ομίλου.

Τα πρώτα βήματα για να περάσει στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτων κάνει ο Έλον Μασκ. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα των Financial Times, ο Έλον Μασκ κάνει βήματα ώστε να αποκτήσει τη δική του ασφαλιστική εταιρεία, κάτω από την ομπρέλα του ομίλου.

Ο ιδρυτής της Tesla έκανε μια κίνηση που σπάνια επιλέγουν οι αυτοκινητοβιομήχανοι, όμως έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους των ασφαλίστρων στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της εταιρείας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη στους πελάτες της Tesla, όμως προς το παρόν θα λειτουργεί ως εκπρόσωπος στην πολιτεία της Καλιφόρνια, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Markel.

Στο παρελθόν ο ιδρυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει εκφράσει την ενόχληση του για τα υψηλά ασφάλιστρα που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων οχημάτων, που κυμαίνονται μεταξύ 38.000 δολαρίων και 80.000 ολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider