Η «Καραμολέγκος» σύμμαχος των διαιτολόγων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η «Καραμολέγκος» σύμμαχος των διαιτολόγων
Τα ψωμιά Slim Toast, Lower Carb και Χωρίς Προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη είναι πλασμένα για την υγεία μας!

Η εταιρεία «Καραμολέγκος», ηγέτης και πρωτοπόρος στην ελληνική αρτοποιία, συμμετείχε ως πλατινένιος χορηγός στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής, που πραγματοποιήθηκε στις 13-15 Δεκεμβρίου 2019, στο «Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών».

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι πλέον σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της διαιτολογίας, της κλινικής διατροφής και του μεταβολισμού, μέσα από εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια και δορυφορικές διαλέξεις με κορυφαίους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος η δια βίου μάθηση των Επιστημόνων Υγείας, Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και Ιατρών ενός μεγάλου εύρους ειδικοτήτων.

Τα ψωμιά Slim Toast, Lower Carb και Χωρίς Προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη, βραβευμένα και τα τρία από τον θεσμό των Health Diet Awards, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών για μία περισσότερο υγιεινή διατροφή. Για το λόγο αυτό αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο των διαιτολόγων και δεν θα μπορούσαν να μη δηλώσουν παρουσία σε ένα τόσο σπουδαίο συνέδριο.

Το ψωμί «Slim Toast», με άλευρα από ρίζα γλυκομαννάνης που συστήνεται από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων. Πιο συγκεκριμένα, καταναλώνοντας μία φέτα ψωμί Slim Toast πριν από κάθε γεύμα, σε συνδυασμό με δύο ποτήρια νερό, δημιουργείται αίσθημα κορεσμού, που διαρκεί περισσότερο, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της πρόσληψης τροφής.

Το ψωμί «Lower Carb» αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσοι φροντίζουν το σώμα τους και τη διατροφή τους καθώς περιέχει 30% λιγότερους υδατάνθρακες, ενώ είναι και εξαιρετικά πλούσιο σε πρωτεΐνες (διπλάσια πρωτεΐνη από το μέσο όρο των λευκών ψωμιών), χάρη στα άλευρα σπόρων βρώμης, λιναρόσπορου και φάβας, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.

Τέλος, το ψωμί «Χωρίς προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη» περιέχει χαμηλό ποσοστό αλατιού (0,006%) καθώς και ζάχαρης, συμβάλλοντας στον έλεγχο της ημερήσιας πρόσληψης των δύο αυτών συστατικών, στο πλαίσιο διατήρησης μιας ισορροπημένης διατροφής χωρίς όμως κανένα περιορισμό στη γεύση!

Η παρουσία της «Καραμολέγκος» στο συνέδριο ήταν ολιστική: Με την υποστήριξη της εταιρείας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου η ομιλία με θέμα «Ψωμί ξανά και σε άτομα με ειδικές απαιτήσεις», από τον Δρ. Ευθύμιο Καπάνταη (Διαβητολόγος, Διευθυντής του Τμήματος Διαβήτη – Παχυσαρκίας).

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου εκατοντάδες συμμετέχοντες πέρασαν από το περίπτερο της «Καραμολέγκος», όπου γνώρισαν από κοντά τα προϊόντα και ενημερώθηκαν για τα χαρακτηριστικά τους. Ταυτόχρονα, είχαν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν στα lunch breaks Παρασκευής και Σαββάτου, όπου χρησιμοποιήθηκαν ως πρώτη ύλη για γευστικές και πάνω από όλα υγιεινές παρασκευές κρύων σάντουιτς.

photo credit: Παναγιώτης Μαυρομάτης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider