ΟΔΔΗΧ: Στο 2,41% η απόδοση για τα έντοκα γραμμάτια έτους 400 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΔΔΗΧ: Στο 2,41% η απόδοση για τα έντοκα γραμμάτια έτους 400 εκατ. ευρώ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στο 2,41% διαμορφώθηκε η απόδοση κατά τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 52 εβδομάδων, ύψους 400 εκατ. ευρώ, η οποία διενεργήθηκε σήμερα.

Στο 2,41% διαμορφώθηκε η απόδοση κατά τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 52 εβδομάδων, ύψους 400 εκατ. ευρώ, η οποία διενεργήθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου. Κατά την αντίστοιχη δημοπρασία του Μαρτίου, η απόδοση είχε διαμορφωθεί στο 1,97%.

Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1 δισ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,5 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026.

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026. Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικές διαφορές: Παράταση έως τέλος του έτους για εξώδικη επίλυση - Εκπτώσεις έως 75%

Οι παγίδες στο ΠΑΣΟΚ με τη συνταγματική αναθεώρηση - Μητσοτάκης και Σαμαράς στην κηδεία του Ταγαρά - Οι ψίθυροι για Φάμελλο

Β. Μαρινάκης: «Καλύτερα να πληρώνουμε διόδια στα Στενά του Ορμούζ από το να κλείσουν»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider