Στην κατοχή της Sanofi περνά η βρετανική Vicebio για έως και 1,6 δισ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην κατοχή της Sanofi περνά η βρετανική Vicebio για έως και 1,6 δισ. δολάρια
Sanofi / Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡ
Η Sanofi δήλωσε ότι η εξαγορά δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις οικονομικές της προβλέψεις για το 2025.

Σε συμφωνία για την εξαγορά της βρετανικής εταιρείας ανάπτυξης εμβολίων Vicebio για έως και 1,6 δισ. δολάρια κατέληξε η Sanofi, που επιδιώκει να επεκτείνει περαιτέρω το αποτύπωμά της στον τομέα των θεραπειών.

Σύμφωνα με το Bloomberg, o φαρμακευτικός κολοσσός από τη Γαλλία θα καταβάλει προκαταβολικά 1,15 δισ. δολάρια, με πρόσθετες πληρωμές έως και 450 εκατ. δολάρια για την επίτευξη στόχων.

Η Vicebio αναπτύσσει έναν υποψήφιο εμβόλιο πρώιμου σταδίου για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) και τον ανθρώπινο μεταπνευμονοϊό (hMPV).

Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο, υπό την επιφύλαξη των κανονιστικών εγκρίσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πώς διαμορφώνονται οι μισθοί με τη νέα αύξηση του κατώτατου - Τι αλλάζει σε τριετίες και μισθολόγιο Δημοσίου

Alter Ego Media και Motor Oil μπαίνουν στον ΑΝΤ1+ - Δημιουργούν νέα συνδρομητική πλατφόρμα

Σκλαβενίτης: Η «πρεμιέρα» στα έτοιμα γεύματα και οι big business που έπονται

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider