Τράπεζα Πειραιώς: Στις 3 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος 0,298 ευρώ ανά μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τράπεζα Πειραιώς: Στις 3 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος 0,298 ευρώ ανά μετοχή
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό διανομής 35% επί των καθαρών κερδών του 2024 ή 8% απόδοση επί της τιμής κλεισίματος της μετοχής της Πειραιώς στις 31.12.24.

Στις 3 Ιουνίου έχει οριστεί η ημερομηνία για την αποκοπή μερίσματος 0,298 ευρώ ανά μετοχή από την Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με το Επικαιροποιημένο Οικονομικό Ημερολόγιό της για το 2025.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, η εισηγμένη έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το ποσό της διανομής σε μετρητά ανέρχεται σε €373 εκατ. ή €0,298 ανά μετοχή.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό διανομής 35% επί των καθαρών κερδών του 2024 ή 8% απόδοση επί της τιμής κλεισίματος της μετοχής της Πειραιώς στις 31.12.24. Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ανωτέρω ημερομηνιών, κατόπιν σχετικής έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

Οι ημερομηνίες - «κλειδιά» για τη φετινή χρονιά είναι οι ακόλουθες:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στα 866 ευρώ η μέση σύνταξη τον Μάιο - Στο τραπέζι η αναμόρφωση της ΕΑΣ και η «13η σύνταξη»

Ο πήχης Μητσοτάκη στην «μία και αυτοδύναμη Κυριακή» - Η προειδοποίηση στον Σαμαρά - Η άφαντη συνεδριακή θέση του ΠΑΣΟΚ

Ακαθάριστα οικόπεδα: Πού σκοντάφτει ο καθαρισμός ενώ λήγει η προθεσμία στις 15 Ιουνίου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider