Με 20% έτρεξαν τα κέρδη της Zara

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με 20% έτρεξαν τα κέρδη της Zara

Αύξηση 20% σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της μητρικής εταιρείας των Zara, Inditex (Industria de Diseno Textil SA) το εννεάμηνο του έτους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Η Inditex, ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 2,02 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2015, συγκριτικά με τα κέρδη 1,69 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Οι πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 16% στα 14,74 δισ. ευρώ, αφού η εταιρεία άνοιξε 230 νέα καταστήματα κατά τα πρώτα τρία τρίμηνα του έτους, τα οποία ανέρχονται σε 6.913 σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πρωτοβουλία αυτοπεποίθησης από Αθήνα για την προστασία της Κύπρου - Και η Ελλάδα στο πυρηνικό πρόγραμμα της Γαλλίας

Το μυθικό ποσό που πληρώνουν όσοι θέλουν να φύγουν με ιδιωτικά τζετ από Ντουμπάι

Θέρμανση: Πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε ανοδική τροχιά - Πώς πρέπει να κινηθούν τα νοικοκυριά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider