Austriacard: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Εμμανουήλ Κόντος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Austriacard: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Εμμανουήλ Κόντος
Ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποχώρησε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου και από Αντιπρόεδρος και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Εταιρίας.

Αντιπρόεδρος του συμβουλίου διοίκησης και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Austriacard ορίζεται από σήμερα ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, κ. Εμμανουήλ Κόντος, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στις 20/12/2023.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποχώρησε σήμερα από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου και από Αντιπρόεδρος και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Εταιρίας.

Ο κ. Εμμανουήλ Κόντος γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1971. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών με μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, σε ρόλους CFO και Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε περιλαμβάνουν την Colgate Palmolive, την General Mills Inc., την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Κορρές Φυσικά Προϊόντα. Εντάχθηκε στον Όμιλο το 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΥΠΕΘΟ στους servicers: Μέχρι 31 Μαρτίου οι ψηφιακές πλατφόρμες ενημέρωσης των δανειοληπτών

Παπαστεργίου: Καταργούνται τα πιστοποιητικά – Έρχεται το gigabit voucher, ύψους 80 εκατ.

AVE: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 7 εκατ. ευρώ από την έκτακτη ΓΣ

gazzetta
gazzetta reader insider insider