MWC2024:«Αποκαλυπτήρια» για το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
MWC2024:«Αποκαλυπτήρια» για το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung
Το Samsung’s Galaxy Ring, η πιο πρόσφατη εκδοχή wearable της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στο μέλλον, ενδεχομένως το καλοκαίρι,και προς ώρας παρουσιάστηκε απλώς εμφανισιακά.

Αποστολή στη Βαρκελώνη

Την τιμητική του είχε το περίπτερο της Samsung στη διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας MWC2024, που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στη Βαρκελώνη, καθώς φιλοξενούσε στο περίπτερό της το περίφημο και πολυαναμενόμενο δαχτυλίδι.

Το Samsung’s Galaxy Ring, η πιο πρόσφατη εκδοχή wearable της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στο μέλλον, ενδεχομένως το καλοκαίρι, και προς ώρας παρουσιάστηκε απλώς εμφανισιακά χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στα γυάλινα κουτιά που το φιλοξενούσαν. Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία είχε προαναγγείλει το smart ring κατά την παρουσίαση του S24 τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στους διαδρόμους της έκθεσης ωστόσο και από τις φειδωλές κατά γενική ομολογία δηλώσεις των στελεχών της Samsung, θα περιλαμβάνει λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας.

Οι αισθητήρες με τους οποίους είναι εξοπλισμένο θα παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή και τον ύπνο του χρήστη, ενώ θα τον κρατούν ενήμερο και για το ημερήσιο σκορ των επιδόσεων του.

Υπάρχουν δε σκέψεις και για την εφαρμογή συνδρομητικού μοντέλου για το Samsung Health app, το οποίο θα συνδυάζεται με το δαχτυλίδι. Κίνηση που έχει ακολουθήσει μέχρι στιγμής και η ανταγωνίστρια εταιρεία που έχει παρουσιάσει μια εκδοχή smart ring, το Oura ring.

Αυτό που μένει να φανεί για το Samsung’s Galaxy Ring, είναι αφενός η ημερομηνία κυκλοφορίας του κι αφετέρου το αν θα περιλαμβάνει πέρα από λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και την δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ryanair: Eνδέχεται να κόψει καλοκαιρινές πτήσεις λόγω των καθυστερήσεων της Boeing - Έως και 10% ακριβότερα τα εισιτήρια

Optima: Το 1 δισ. EBITDA αποτελεί τη νέα κανονικότητα για τη HelleniQ Energy - Buy και τιμή στόχος στα 10,70 ευρώ

Άνοιξε ο 4ος κύκλος χρηματοδότησης – voucher για αγορά και διασύνδεση POS

gazzetta
gazzetta reader insider insider