Παγκρήτια: Το COBALT Personal Banking επεκτείνεται σε δέκα επιπλέον καταστήματα στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παγκρήτια: Το COBALT Personal Banking επεκτείνεται σε δέκα επιπλέον καταστήματα στην Ελλάδα
Πρόκειται για τα καταστήματα Καλαμαριάς, Πάτρας, Τρίπολης, Καλαμάτας, Λ. Ικάρου Ηρακλείου, 25ης Αυγούστου Ηρακλείου, Λ. Δημοκρατίας Ηρακλείου, Αγ. Νικόλαου, Καλλιθέας Ρεθύμνου και Χανίων.

Σε ακόμα δέκα καταστήματα της Παγκρήτιας Τράπεζας, προστίθονται οι υπηρεσίες COBALT Personal Banking. Πρόκειται για τα καταστήματα Καλαμαριάς, Πάτρας, Τρίπολης, Καλαμάτας, Λ. Ικάρου Ηρακλείου, 25ης Αυγούστου Ηρακλείου, Λ. Δημοκρατίας Ηρακλείου, Αγ. Νικόλαου, Καλλιθέας Ρεθύμνου και Χανίων.

Το COBALT Personal Banking αποτελεί μία εξατομικευμένη τραπεζική εμπειρία μέσω της οποίας οι πελάτες απολαμβάνουν προνόμια και έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες επενδυτικές υπηρεσίες, επιλέγοντας μέσα από 9 διεθνείς επενδυτικούς οίκους και περισσότερα από 200 προϊόντα. Εξιδεικευμένοι Σύμβουλοι Διαχείρισης Περιουσίας παρακολουθούν και ενημερώνουν τους πελάτες για τις επενδυτικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και από κοινού διαμορφώνουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο. Οι πελάτες COBALT έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένα καταστήματα του Δικτύου της Παγκρήτιας Τράπεζας, σε διακριτούς χώρους ,ενώ διατηρούν το δικαίωμα για αποκλειστικές τιμολογήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.

Με αφορμή την επέκταση του COBALT Personal Banking ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος σημείωσε: «Η επένδυση και η προσφορά νέων προϊόντων στον τομέα της διαχείρισης περιουσίας (Wealth management) αποτελεί στρατηγική επιλογή για την Παγκρήτια Τράπεζα. Εισήλθαμε στον τομέα της διαχείρισης περιουσίας με την φιλοδοξία να εξυπηρετήσουμε σε έκταση και βάθος τις ανάγκες των πελατών μας και να γίνουμε σημείο αναφοράς στον χώρο των επενδυτικών υπηρεσιών. Υλοποιούμε εντατικά και συστηματικά τον στρατηγικό μας σχεδιασμό με βασικό στόχο και προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΡΩΝ: Πρώτη «πράσινη» επένδυση εκτός συνόρων – Φωτοβολταϊκό 93 MW στην Αλβανία

WhatsApp: 10 χρόνια από την εξαγορά του από το Facebook

Ξεκινά η επιχειρηματική αποστολή για την Ινδία – Το πρόγραμμα της επίσκεψης και οι συναντήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider