Domotel: Νέοι πυλώνες ανάπτυξης και διεύρυνση χαρτοφυλακίου στα σχέδια του 2024

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Domotel: Νέοι πυλώνες ανάπτυξης και διεύρυνση χαρτοφυλακίου στα σχέδια του 2024
Στον κλάδο της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων επεκτείνεται η οικογένεια Αλεξόπουλου.

Να διπλασιάσει τον αριθμό των υπό διαχείριση ξενοδοχείων μέσα στο 2024, σχεδιάζει η DHRServices, στρέφοντας το βλέμμα της τόσο σε ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς όσο και στην Κυπριακή αγορά. Την ίδια στιγμή εντείνει την παρουσία της και στις υπηρεσίες που άπτονται του Hotel Asset Management, του Hospitality Consultancy & Advisory και του Commercial Excellence (Sales and Marketing).

«Στόχος μας είναι να αναλάβουμε τη διαχείριση περισσότερων ξενοδοχείων που φέρουν κάποιο διεθνές brand», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χωμενίδης, Chief Executive Officer της εταιρείας, στο πλαίσιο παρουσίασης των σχεδίων της DHR Services στους δημοσιογράφους. Σημείωσε μάλιστα ότι ήδη εξετάζονται συγκεκριμένα projects σε Πειραιά, Χίο, Κω και Κέρκυρα.

Στόχος όπως εξήγησαν τα στελέχη της είναι τα 10 ξενοδοχεία τα οποία διαχειρίζεται σήμερα η DHR Services να φτάσουν τα 20 εντός του επόμενου έτους. Να θυμίσουμε ότι 7 από τις 10 μονάδες που διαχειρίζεται η εταιρεία φέρουν το brand της αλυσίδας Domotel Hotels and Resorts (Domotel KastriΑθήνα, Domotel Olympia Thessaloniki, Domotel XeniaVolos, Domotel Arni Καρδίτσα, Domotel NeveΚαϊμάκτσαλαν, Domotel Anemolia Arachova, DomotelAgios Nikolaos Syvota). Μεταξύ τους και το εμβληματικό Dοmotel Kastri, ένα ξενοδοχείο δυναμικότητας 86 δωματίων το οποίο καταγράφει σήμερα υψηλές πληρότητες λόγω των συνεδρίων και των εταιρικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται σε αυτό.

Εντός του 2023 βέβαια, στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας προστέθηκαν και τρία ακόμη ξενοδοχεία, το Radisson Blu Beach Resort Milatos στην Κρήτη, το EcoDome Resort που αναπτύσσει το ισραηλινών συμφερόντων ISSTA Travel και το Semeli Coast της Μυκόνου που θα κάνει πρεμιέρα το Πάσχα του 2024.

Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου τους βέβαια, δεν περιορίζεται εντός ελληνικών συνόρων, με τα στελέχη της εταιρείας να επισημαίνουν ότι τα σχέδιά της επεκτείνονται και στην αγορά της Κύπρου. Η εν λόγω αγορά, όπως εξήγησε ο κ. Χωμενίδης εμφανίζει μεγάλη ανάπτυξη αυτή την περίοδο ειδικά στη Λεμεσό.

Για το επόμενο έτος η εταιρεία που έχουν ιδρύσει ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος και η Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, σχεδιάζει να συνεχίσει την δραστηριότητά της και στον κλάδο του Hotel Asset Management και του Hospitality Consultancy & Advisory. Η απόφαση της οικογένειας Αλεξόπουλου να επεκτθεί στο hotel management εδράζεται στο «ενδιαφέρον των Ελλήνων ξενοδόχων να υιοθετήσουν ή να αλλάξουν brand διεθνούς αλυσίδας, ενδιαφέρον που δεν είχε εκδηλωθεί την προηγούμενη δεκαετία».

Να θυμίσουμε ότι η συγγενής εταιρεία της Domotel Hotels and Resorts, διατηρεί ήδη συνεργασίες με εμβληματικά brands, όπως Hilton, Radisson και Marriott και έχει ήδη προσφέρει υπηρεσίες asset management στο ξενοδοχείο Euphoria Retreat αλλά και στα τρία ξενοδοχεία που απέκτησε η Goldman Sachs Asset Management από τη G Hotels της οικογενείας Γρηγοριάδη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τιμητικές διακρίσεις για την αλυσίδα Domotel Hotels & Resorts στα Greek Hospitality Awards 2023!

Attica Hospitality: Σχεδιάστηκε για να προσφέρει λύσεις ρευστότητας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Τουρισμός: Ανεβάζουν ταχύτητα οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα - Οι προορισμοί που χτυπούν κόκκινο

gazzetta
gazzetta reader insider insider