Κέκροψ και Κλουκίνας - Λάππας διαψεύδουν δημοσίευμα για συγχώνευση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κέκροψ και Κλουκίνας - Λάππας διαψεύδουν δημοσίευμα για συγχώνευση
Δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαψεύδουν με ανακοινώσεις τους οι εταιρείες Κέκροψ και Κλουκίνας - Λάππας. 

Δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαψεύδουν με ανακοινώσεις τους οι εταιρείες Κέκροψ και Κλουκίνας - Λάππας.

Η ανακοίνωση της Κέκροψ

Η εταιρεία με την επωνυμία “Ξενοδοχειακαί - Τουριστικαί - Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.” σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 2861/15.11.2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRADEVELOPMENT και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 14.11.2023 δημοσίευμα της ιστοσελίδας RADAR που αναφέρεται σε δήθεν “Σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ».

Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Η ανακοίνωση της Κλουκίνας - Λάππας

Η «ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «Κ.Λ.Μ. Α.Ε.») (η Κ.Λ.Μ.), σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 2862/15.11.2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRACOM HOLDINGS και INTRACOM PROPERTIES, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 14.11.2023 δημοσίευμα της ιστοσελίδας RADAR που αναφέρεται σε δήθεν “Σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ». Προς τούτο η Εταιρεία εφιστά την προσοχή στο επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα. Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mytilineos: Στις κορυφαίες επιλογές της Morgan Stanley στις παγκόσμιες αναδυόμενες αγορές

ΟΛΘ: Τι αναφέρει για την επαναπροκήρυξη του Διαγωνισμού για τον Προβλήτα 6 – Χωρίς καθυστερήσεις το έργο

Vodafone: Πώς κινήθηκαν έσοδα και συνδρομητές στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider