Η Honda αυξάνει κατά 11% τους μισθούς των υπαλλήλων της στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Honda αυξάνει κατά 11% τους μισθούς των υπαλλήλων της στις ΗΠΑ
Η Honda θα αυξήσει το βασικό μισθό των εργαζομένων στα εργοστάσια της στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. 

Στην αύξηση των μηνιαίων απολαβών των υπαλλήλων της στις ΗΠΑ θα προχωρήσει από τις αρχές του επόμενου έτους η Honda, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, οι αυξήσεις θα είναι της τάξης του 11%, ενώ η απόφαση έρχεται λίγο μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι «τρεις μεγάλοι του Ντιτρόιτ» - η General Motors, η Ford και η Stellantis - για μισθολογικές αυξήσεις περίπου 25%.

Παράλληλα, η ιαπωνική εταιρεία θα μειώσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για την άνοδο στην ανώτατη μισθολογική κλίμακα στα τρία έτη από έξι προηγουμένως.

«Η Honda επανεξετάζει διαρκώς τα πακέτα συνολικών αποδοχών για να διασφαλίσει ότι παραμένει ανταγωνιστική στην αυτοκινητοβιομηχανία» αναφέρεται σε εσωτερικό σημείωμα της εταιρείας.

Σημειώνεται πως ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει πάνω από 23.000 υπαλλήλους που εργάζονται στις 12 μονάδες παραγωγής που διατηρεί στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θυγατρική της Gazprom ξεπέρασε την κεφαλαιοποίηση της μητρικής εταιρείας

BBC: 36.325 Ρώσοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022

Allianz: Φυσικές καταστροφές «έπληξαν» την κερδοφορία της

gazzetta
gazzetta reader insider insider