Vitex: Ολοκλήρωση παράδοσης χρωμάτων στα σχολεία της Θεσσαλίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Vitex: Ολοκλήρωση παράδοσης χρωμάτων στα σχολεία της Θεσσαλίας
Σε διανομές του αντιικού χρώματος Vitex with VAIRO, σε σχολικά κτίρια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας για την αποκατάσταση των επιφανειών, προχώρησε η Vitex σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. 

Σε διανομές του αντιικού χρώματος Vitex with VAIRO, σε σχολικά κτίρια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας για την αποκατάσταση των επιφανειών, προχώρησε η Vitex σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη δεύτερη φάση παράδοσης χρωμάτων, η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ζέττα Μακρή και ο CEO της Vitex κ. Αρμόδιος Γιαννίδης, παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις σχολικών μονάδων στους Σοφάδες Καρδίτσας και στην Φαρκαδόνα Τρικάλων που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες.

Στο κάλεσμα για συμμετοχή στη δεύτερη ενέργεια της Τράπεζας Χρώματος, ανταποκρίθηκαν 83 επιχειρήσεις-προμηθευτές της Vitex από όλους τους κλάδους και έχουν προσφέρει 16.600 λίτρα αντιικού χρώματος ποσότητα ικανή ώστε να καλύψει ανάγκες βαφής για συνολικά 132.800 τ.μ.

Το πλάνο των παραδόσεων συμπεριλαμβάνει περισσότερα από 60 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στους τέσσερεις νομούς της Θεσσαλίας τα οποία χρήζουν αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider