Η Coffee Island ανάμεσα στις κορυφαίες αλυσίδες καφεστίασης σε Ευρώπη & Μ. Ανατολή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Coffee Island ανάμεσα στις κορυφαίες αλυσίδες καφεστίασης σε Ευρώπη & Μ. Ανατολή
Σημαντική διεθνής διάκριση για την Coffee Island, η οποία ξεκινώντας το 1999 από την Πάτρα, κατάφερε με επιτυχία  να παραμείνει για 8η συνεχή χρονιά στη λίστα με τις 10 καλύτερες αλυσίδες καφεστίασης σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή.

Σημαντική διεθνής διάκριση για την Coffee Island, η οποία ξεκινώντας το 1999 από την Πάτρα, κατάφερε με επιτυχία να παραμείνει για 8η συνεχή χρονιά στη λίστα με τις 10 καλύτερες αλυσίδες καφεστίασης σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή.

Η εταιρία βρέθηκε στην 7η θέση στη γενική κατάταξη της λίστας του Food Service Europe & Middle East, την πιο καταξιωμένη πλατφόρμα για την εστίαση σε Ευρώπη & Μ. Ανατολή. Ύστερα από αξιολόγηση του εύρους δικτύου της σε συνάρτηση με τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξής της, αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους πιο επιδραστικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του καφέ σε ευρωπαϊκό και όχι μόνο επίπεδο. Από το πρώτο καφεκοπτείο στην Πάτρα, μέχρι και σήμερα, η ομάδα της Coffee Island, με αγάπη και μεράκι υπηρετεί την αποστολή της: να προσφέρει άριστης ποιότητας specialty καφέ και μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε όλους τους πελάτες της.

Ο Αχιλλέας Λαζάρου, Network Development Senior Manager, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς αποτελεί μια αναγνώριση της αφοσίωσής, της φροντίδας και του σεβασμού, με τον οποίο εργαζόμαστε, προσφέροντας στον καταναλωτή προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ενισχύοντας τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που βρίσκονται στο σύνολο της αλυσίδας αξίας μας.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider