Reds: «Πράσινο φως» από ΓΣ για πώληση της Γυαλού στην Trade Estates

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reds: «Πράσινο φως» από ΓΣ για πώληση της Γυαλού στην Trade Estates
Την πώληση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε», στην Trade Estates ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της Reds.

Την πώληση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε», στην Trade Estates ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της Reds.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η εταιρεία με την επωνυμία «REDS Ανώνυμη Εταιρία Ανάπτυξης Ακινήτων και Υπηρεσιών» και το διακριτικό τίτλο «REDS Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του N.3556/2007 και το άρθρο 4.1.3.3 παρ.1 και 2 του Κανονισμού του Χ.Α., ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της που συνήλθε την 31η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., με φυσική παρουσία των μετόχων, συμμετείχαν συνολικά 5 μέτοχοι που εκπροσωπούν 54.185.752 μετοχές επί συνόλου 57.434.884, ήτοι ποσοστό 94,34% του μετοχικού κεφαλαίου, γεγονός που επέτρεψε στη Γενική Συνέλευση να λάβει απόφαση σχετικά με το θέμα της ημερήσιας διάταξης. Ειδικότερα, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε τα ακόλουθα:

Θέμα 1ο : Έγκριση της πώλησης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε», κυριότητας της Εταιρίας, προς την εταιρία με την επωνυμία «TRADE ESTATES REIC S.Α».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, εισηγήθηκε ομόφωνα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της τα κάτωθι:

Α) Την πώληση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε», κυριότητας της Εταιρίας, προς την εταιρία με την επωνυμία «TRADE ESTATES REIC S.Α» και

Β) Την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια τυχόν απαιτηθεί για την υλοποίηση και ολοκλήρωση της Συναλλαγής.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατόπιν νόμιμης ψηφοφορίας, που παρατίθεται κατωτέρω, ενέκρινε το υπ’ αριθμ. 1o θέμα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την προαναφερόμενη εισήγηση του ΔΣ, ως εξής:

REDS: Πράσινο από ΓΣ για πώληση του Smart Park στην Trade Estates-1

Τέλος, σημειώνεται ότι για την εν θέματι συναλλαγή, συντάχθηκε Πληροφοριακό Σημείωμα, σύμφωνα με την απόφαση 25/06.12.2017 της Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών του ΧΑ, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Όμιλος Olympia: Ο Ανδ. Αθανασόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου από 2/1/2024

Intralot: Έως το 2026 το συμβόλαιο με ΟΠΑΠ για τα αριθμοπαιχνίδια

Eurobank: Παραιτήθηκε από Deputy CEO ο Ανδρέας Αθανασόπουλος - Στη θέση του ο Ι. Γιαννακλής

gazzetta
gazzetta reader insider insider