ΕΚΤΕΡ: Νέες συμβάσεις άνω των 17 εκατ. ευρώ, στα 107,3 εκατ. το ανεκτέλεστο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΚΤΕΡ: Νέες συμβάσεις άνω των 17 εκατ. ευρώ, στα 107,3 εκατ. το ανεκτέλεστο
Νέες συμβάσεις έργων με το υπουργείο Υγείας, Διοίκηση 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας υπέγραψε η Εκτέρ στις 30/10/2023. 

Νέες συμβάσεις έργων με το υπουργείο Υγείας, Διοίκηση 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας υπέγραψε η Εκτέρ στις 30/10/2023.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 107,3 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε, ανέλαβε:

α) την εκπόνηση μελέτης και υλοποίηση του έργου ‘‘ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ”. Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 13.004.822,33€ πλέον Φ.Π.Α., ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι πέντε (25) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης,

β) την εκπόνηση μελέτης και υλοποίηση του έργου ‘‘ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ”. Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο ποσό των 4.193.134,28€ πλέον Φ.Π.Α, ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Trade Estates: Από 1,92 έως 2,13 ευρώ η τιμή διάθεσης των μετοχών

Intrakat – ΑΚΤΩΡ: Εν αναμονή του «χρησμού» της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το μεγάλο deal

gazzetta
gazzetta reader insider insider