Συνεργασία της nvisionist με τις CISCO, DELL και Fortinet

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία της nvisionist με τις CISCO, DELL και Fortinet
Τη στρατηγική της συνεργασία με τις DELL, CISCO και Fortinet, πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας, ανακοίνωσε η nvisionist.

Τη στρατηγική της συνεργασία με τις DELL, CISCO και Fortinet, πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας, ανακοίνωσε η nvisionist. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η nvisionist θα αξιοποιήσει τις σύγχρονες και εξειδικευμένες λύσεις σε λογισμικό αλλά και hardware των τριών επιχειρήσεων στις μοναδικές ψηφιακές εφαρμογές της, παρέχοντας νέες και ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις, που προσφέρουν το βέλτιστο τρίπτυχο ασφάλειας, ευελιξίας και επεκτασιμότητας.

Μέσω αυτών των συνεργασιών, η nvisionist θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα ψηφιακών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων λύσεων υπολογιστικού νέφους, δικτύωσης, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και διαχείρισης δεδομένων. Οι συνεργασίες θα παρέχουν επίσης στην nvisionist πρόσβαση σε νέες αγορές και πελάτες, ενώ θα βοηθήσουν την εταιρεία να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία με CISCO, DELL και Fortinet», δήλωσε ο Special Advisor της nvisionist, Βασίλης Ορφανός. «Μέσα από τις σημαντικές αυτές συνεργασίες παντρεύουμε τις καινοτόμες τεχνολογικές μας λύσεις με τις παγκοσμίου επιπέδου λύσεις hardware και λογισμικού τριών πρωτοπόρων του κλάδου. Παράλληλα, είναι βέβαιο πως θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και εφαρμογές στους πελάτες μας, δίνοντας τους ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία» υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.

Η nvisionist είναι μέλος της WindEurope, της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας), όπως επίσης είναι μέλος του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας), του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) και της HETiA.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Coca-Cola: Τα κέρδη τριμήνου ξεπέρασαν τις προβλέψεις - Αναβαθμίστηκαν οι προοπτικές

GM: «Έπιασε» τις εκτιμήσεις για το τρίμηνο αλλά απέσυρε το guidance λόγω των απεργιών

Τα νέα Πάρκα Τσέπης από την P&G πρασινίζουν την Αττική

gazzetta
gazzetta reader insider insider