Επιχειρηματίας έδωσε μπόνους 26,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιχειρηματίας έδωσε μπόνους 26,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους του
«Ο καθένας που έλαβε αυτό το μπόνους συνέβαλε καθοριστικά στη ενίσχυση της αξίας που διαθέτει η επιχείρησή μας σήμερα» υπογράμμισε ο CEO.

Τo μπόνους στο τέλος του έτους είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο και καλοδεχούμενο δώρο, με την Ruppert Landscaping να «τινάζει» την «μπάνκα» στον αέρα.

Συγκεκριμένα, έδωσε μπόνους μεταξύ 7.000 και 200.000 δολαρίων σε όλους τους υπαλλήλους της με θητεία άνω του ενός έτους, «ως επιβράβευση για το ρόλο που διαδραμάτισαν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της εταιρίας». Συνολικά 1.200 εργαζόμενοι, εξαιρουμένων εκείνων που βρίσκονται σε κορυφαίες ηγετικές θέσεις, έλαβαν το τεράστιο «δώρο», ύψους 28 εκατ.. δολ. ή 26,5 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία διαμηνύει ότι τα έξτρα μπόνους στο τέλους του 2022 δεν αφαιρέθηκαν ούτε τροποποιήθηκαν από τα δώρα, τα οποία ανακοινώθηκαν νωρίτερα πέρυσι. «Ο καθένας που έλαβε αυτό το μπόνους συνέβαλε καθοριστικά στη ενίσχυση της αξίας που διαθέτει η επιχείρησή μας σήμερα» υπογράμμισε ο CEO, Κρεγκ Ρούπερτ. «Αυτό το μπόνους είναι χρήματα που σας αξίζει και ένας τρόπος για να δείξουμε πως αναγνωρίζουμε την αξία των συνεισφορών των ομάδων μας και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν στο παρόν αλλά και στο μέλλον της εταιρείας μας» πρόσθεσε.

Η ιστορία της εταιρείας χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970 όταν ο Κρεγκ Ρούπερτ, τότε έφηβος, άρχισε να καθαρίζει τις αυλές των γειτόνων του για να βγάλει ένα μεροκάματα. Πλέον, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί δυναμικά και περιλαμβάνει μια ταλαντούχα ομάδα διαχείρισης με έργα που έχουν αυξηθεί σε κλίμακα και πολυπλοκότητα, κυρίως στον τομέα της κηπουρικής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Από ντελιβεράς στην Pizza Hut και χωρίς πτυχίο, έγινε «γίγαντας» 1 δισ. ευρώ

«Τώρα βγάζω 220.000 ευρώ τον μήνα»: 30χρονος «εκδικήθηκε» 15 σχολές Ιατρικής

«Έβγαζα 1 εκατ. την ημέρα από άθλια διαμερίσματα» - Η «κομπίνα» μιας 74χρονης κτηματομεσίτριας

gazzetta
gazzetta reader insider insider