Embraer: «Άλμα» 20% στα καθαρά κέρδη στο β' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Embraer: «Άλμα» 20% στα καθαρά κέρδη στο β' τρίμηνο
Σημαντική αύξηση της τάξης του 20% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Embraer στο β' τρίμηνο του 2023, καθώς η βραζιλιάνικη εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών είδε τις παραδόσεις αεροσκαφών να ενισχύονται κατά 47% στο διάστημα Απριλίου - Ιουνίου.

Σημαντική αύξηση της τάξης του 20% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Embraer στο β' τρίμηνο του 2023, καθώς η βραζιλιάνικη εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών είδε τις παραδόσεις αεροσκαφών να ενισχύονται κατά 47% στο διάστημα Απριλίου - Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Reuters, η Embraer ανακοίνωσε πως τα καθαρά της κέρδη στο β' τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 56,93 εκατ. δολάρια, ενώ τα καθαρά έσοδα διαμορφώθηκαν στα 6,36 δισ. ρεάλ, σημειώνοντας αύξηση κατά 26,2% σε σχέση με το β' τρίμηνο του 2022.

Παράλληλα, η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια αεροσκαφών στον κόσμο μετά τις Boeing και Airbus ανέφερε πως αναμένει αύξηση στις παραδόσεις εμπορικών τζετ στο σύνολο του έτους, εκτιμώντας πως οι συνολικές παραδόσεις για το 2023 θα ανέλθουν σε 65 με 70 έναντι 57 το 2022.

Τέλος, η Embraer προβλέπει πως τα καθαρά έσοδα για το σύνολο του 2023 θα διαμορφωθούν μεταξύ 5,2-5,7 δισ. δολαρίων, καταγράφοντας αύξηση ως και κατά 27%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mastercard: Αγοράζει μερίδιο $5,2 δισ. στο fintech της MTN

Η οικογένεια Ανιέλι μπαίνει με 15% στην Philips

SoftBank: Σε συζητήσεις για την εξαγορά του 25% του Vision Fund στην Arm

gazzetta
gazzetta reader insider insider