Netflix: Άρχισε να αποδίδει το «κυνήγι» στους κοινούς κωδικούς - Μεγάλη αύξηση των συνδρομητών στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Άρχισε να αποδίδει το «κυνήγι» στους κοινούς κωδικούς - Μεγάλη αύξηση των συνδρομητών στις ΗΠΑ
Από τις 25 Μαΐου έως τις 28 Μαΐου κατέγραψε τον μεγαλύτερο αριθμό νέων συνδρομητών στις ΗΠΑ σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τετραήμερο.

Η πολιτική κατά του διαμοιράσματος κωδικών του Netflix έχει αρχίσει να αποφέρει αποτελέσματα στην εταιρεία πολύ γρήγορα, καθώς ο αριθμός συνδρομητών στις ΗΠΑ της πλατφόρμας αυξήθηκε σημαντικά μέσα σε λίγες μέρες.

Όπως μετέδωσε η Wall Street Journal, η Netflix κατά την περίοδο από τις 25 Μαΐου έως τις 28 Μαΐου κατέγραψε τον μεγαλύτερο αριθμό νέων συνδρομητών στις ΗΠΑ σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τετραήμερο απ' όταν η εταιρεία Antenna άρχισε να συλλέγει τα σχετικά στοιχεία.

Σημειώνεται πως τον Μάιο η Netflix ενημέρωσε τους συνδρομητές στις ΗΠΑ και πάνω από 100 χώρες πως οι χρήστες που μοιράζονται ένα λογαριασμό εκτός του ίδιου σπιτιού θα αρχίσουν να να πληρώνουν επιπλέον 7,99 δολάρια το μήνα για να παρακολουθούν το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Ακόμα, η Netfix ανακοίνωσε πως θα περιορίσει τον αριθμό των επιπλέον μελών που θα μπορούσαν να προσθέσουν οι πελάτες στο λογαριασμό τους, ανάλογα με την κατηγορία υπηρεσίας που πληρώνουν.

Η Netflix έχει ήδη επεκτείνει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης εκτός των ΗΠΑ σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Νέα Ζηλανδία.

Σημειώνεται πως από τις 23 Μαΐου -όταν η διοίκηση της εταιρείας ενημέρωσε για την πολιτική κατά του διαμοιράσματος κωδικών- και μέχρι σήμερα η μετοχή της Netflix έχει σημειώσει άνοδο 13% στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αγορές: «Φρένο» στο ράλι της AI - Εκροές 1,2 δισ. δολαρίων μετά από 2 μήνες

gazzetta
gazzetta reader insider insider