Συμμαχία EY-Saviynt για διασφάλιση των ψηφιακών διεργασιών και συστημάτων των επιχειρήσεων

Newsroom
Μοιράσου το
Συμμαχία EY-Saviynt για διασφάλιση των ψηφιακών διεργασιών και συστημάτων των επιχειρήσεων
Ernst and Young
Ο παγκόσμιος οργανισμός της EY συμμαχεί με τη Saviynt, κορυφαίο πάροχο «έξυπνων» λύσεων διακυβέρνησης ψηφιακών ταυτοτήτων και πρόσβασης, προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους κινδύνους ασφάλειας και συμμόρφωσης που αφορούν τα ψηφιακά περιουσιακά τους στοιχεία.

Ο παγκόσμιος οργανισμός της EY συμμαχεί με τη Saviynt, κορυφαίο πάροχο «έξυπνων» λύσεων διακυβέρνησης ψηφιακών ταυτοτήτων και πρόσβασης, προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τους κινδύνους ασφάλειας και συμμόρφωσης που αφορούν τα ψηφιακά περιουσιακά τους στοιχεία.

Καθώς οι οργανισμοί επιδιώκουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην αποτελεσματική διαχείριση και διασφάλιση των ψηφιακών συστημάτων, των δεδομένων τους και της πρόσβασης δικτύου σε επιχειρησιακό επίπεδο. Παράλληλα, καλούνται να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα της ενσωμάτωσης πολλαπλών συστημάτων και πολιτικών ασφαλείας, της διαχείρισης των ψηφιακών ταυτοτήτων των χρηστών και της πρόσβασης με προνόμια. Η EY και η Saviynt ενώνουν της δυνάμεις τους και βοηθούν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις, εκσυγχρονίζοντας τα παλαιότερα εργαλεία διακυβέρνησης και διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων (IGA) που χρησιμοποιούν, παρέχοντας, παράλληλα, υπηρεσίες διαρκούς υποστήριξης λειτουργίας και συντήρησης εφαρμογών.

Η συμμαχία μεταξύ των δύο οργανισμών ενισχύει της υπηρεσίες και λύσεις διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων και προσβάσεων που προσφέρει η EY, όπως η EY Digital Identity. Μέσα από την αξιοποίηση της πλατφόρμας Enterprise Identity Cloud (EIC) της Saviynt, ενισχύεται η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος ψηφιακών ταυτοτήτων της εκάστοτε επιχείρησης, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Η πλατφόρμα Saviynt EIC, είναι μία κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων βασισμένη στο cloud, που συντονίζει τις εφαρμογές ανθρώπινου δυναμικού, τις επιχειρησιακές εφαρμογές, καθώς και τις ψηφιακές ταυτότητες με προνόμια και τις ψηφιακές ταυτότητες τρίτων μερών. Ανεπτυγμένη ειδικά για τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, και υποστηριζόμενη από τεχνολογία μηχανικής μάθησης για την αυτοματοποιημένη διαχείριση κινδύνων και διεργασιών, η EIC βοηθά τους χρήστες να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης, να μειώσουν το κόστος, να ελαχιστοποιήσουν την πολυπλοκότητα και να εξορθολογίσουν τις διαδικασίες διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων και προσβάσεων.

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την EIC επωφελούνται από την άμεση αξία που δημιουργεί, και μπορούν να διασφαλίσουν μελλοντικά τις υποδομές ψηφιακών ταυτοτήτων τους με μία αρχιτεκτονική ελάχιστου (low-code) ή μηδενικού κώδικα (no-code). Επιπλέον, η EIC αναπτύσσεται παράλληλα με τις επιχειρήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της να ξεκινούν από οποιοδήποτε σημείο και να εξελίσσουν τις δυνατότητές της, καθώς ωριμάζουν τα προγράμματα διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων.

Βασισμένη στο cloud, η πλατφόρμα EIC είναι εξοπλισμένη για να επιλύει ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την πρόσβαση, ταχύτερα από τις παραδοσιακές και τοπικές λύσεις διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων. Υποστηρίζει τη διακυβέρνηση και διαχείριση ψηφιακών ταυτοτήτων, την πρόσβαση σε δεδομένα, την προνομιακή πρόσβαση (PAM), την πρόσβαση σε εφαρμογές, καθώς και τη διαχείριση πρόσβασης τρίτων μερών.
Με την εκτεταμένη εμπειρία της στην υλοποίηση έργων που αφορούν την ενσωμάτωση της πλατφόρμας EIC της Saviynt, η EY συνεισφέρει την εξειδικευμένη γνώση της πάνω στην ολοκλήρωση συστημάτων. Σε συνδυασμό με τις δυνατότητες της Saviynt, η συμμαχία θα ενισχύσει περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες της EY στους τομείς των ψηφιακών ταυτοτήτων, του μετασχηματισμού στο cloud και της απλούστευσης συστημάτων ασφάλειας.

Σχολιάζοντας τη νέα συμμαχία της EY, ο κ. Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας, Προστασίας Δεδομένων και Ιδιωτικότητας της EY στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δήλωσε: «Η διακυβέρνηση και η διαχείριση ψηφιακών ταυτοτήτων, αλλά και των προνομίων πρόσβασης, αποτελεί θεμέλιο λίθο της αρχιτεκτονικής κυβερνοασφάλειας κάθε οργανισμού. H συμμαχία της EY με τη Saviynt, όχι μόνο ενισχύει και εμπλουτίζει το ήδη εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων κυβερνοασφάλειας της EY, αλλά μάς επιτρέπει να καινοτομήσουμε και να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας υπηρεσίες και λύσεις που μειώνουν τα κόστη, απλοποιούν τις διεργασίες και αυξάνουν την αποδοτικότητα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Alpha Bank: Πώς θα δημιουργήσει υπεραξίες για πελάτες και μετόχους μέχρι το 2025 – Ποσό 1,4 δισ. ευρώ για μερίσματα στην τριετία

Helleniq Energy: «Είσοδος» και στην προμήθεια ρεύματος στην Κύπρο

SKY Express: Στο φουλ οι μηχανές για το καλοκαίρι – Αναμένει ρεκόρ επιβατών και εσόδων

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider