Frigoglass: Μέχρι τις 28 Απριλίου η αναδιάρθρωση του ομίλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Frigoglass: Μέχρι τις 28 Απριλίου η αναδιάρθρωση του ομίλου
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Λεπτομέρειες για την πορεία ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης του ομίλου της Frigoglass έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη η διοίκηση της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. («Frigoglass») και οι θυγατρικές της (ο «Όμιλος») συνεχίζουν να κάνουν σημαντική πρόοδο σχετικά με την οριστικοποίηση των απαραίτητων εγγράφων και την υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για την ολοκλήρωση της συναινετικής ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης του Ομίλου (η «Συναλλαγή»).

Σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα, η Frigoglass αναμένει ότι η υλοποίηση της Συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης των Νέων Ομολογιών Προνομιακής Εξασφάλισης και της ολοκλήρωσης της Μεταβίβασης Περιουσιακών Στοιχείων και Υποχρεώσεων (ως ορίζονται στην από 6 Μαρτίου 2023 ανακοίνωση), θα επέλθει στις ή περί την 20η Απριλίου 2023, υπό την επιφύλαξη εκπλήρωσης συγκεκριμένων αιρέσεων.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τα μέρη της Δεσμευτικής Συμφωνίας (ως ορίζεται στην από 5 Δεκεμβρίου 2022 ανακοίνωση) συμφώνησαν όπως τροποποιήσουν ορισμένους όρους της Δεσμευτικής Συμφωνίας προκειμένου να παραταθεί η περίοδος υλοποίησης της Συναλλαγής μέχρι τις 28 Απριλίου 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΛΤΑ: Δρομολογεί άνοιγμα σε νέες προϊοντικές κατηγορίες και «ψάχνει» νέες εξαγορές στην Ελλάδα

Εξαγορά της Med Frigo

gazzetta
gazzetta reader insider insider