Πάτρα: Εκσυγχρονίζεται το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων – Στα 22,6 εκατ. ευρώ το κόστος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάτρα: Εκσυγχρονίζεται το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων – Στα 22,6 εκατ. ευρώ το κόστος
Εκσυγχρονίζεται το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, καθώς υπογράφτηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, και τον ανάδοχο του έργου, η σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού, με σκοπό την αναβάθμιση, και βελτίωση των εγκαταστάσεων του.

Εκσυγχρονίζεται το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, καθώς υπογράφτηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, και τον ανάδοχο του έργου, η σύμβαση για την προμήθεια εξοπλισμού, με σκοπό την αναβάθμιση, και βελτίωση των εγκαταστάσεων του, με συνολικό προϋπολογισμό 22.630.000 ευρώ και προθεσμία υλοποίησης 24 μήνες.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Φαρμάκης, «με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης ανοίγει μία νέα σελίδα για έναν από τους μεγαλύτερους αναπτυξιακούς πόλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» και συμπλήρωσε: «Μία σύμβαση, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη σε προϋπολογισμό σύμβαση για χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα, όπως επίσης και μία από τις μεγαλύτερες συμβάσεις που υπογράφεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσον αφορά σε έργα υποδομής».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, επεσήμανε στις δικές του δηλώσεις ότι «με την υπογραφή της σύμβασης ξεκινά μία νέα ημέρα για τα Καλάβρυτα, με ένα υπερσύγχρονο έργο, που δίνει πλέον ζωή στο χιονοδρομικό κέντρο για τα επόμενα 40 χρόνια, για όλους τους επιχειρηματίες, για όλους τους δημότες, αλλά και όχι μόνο των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής του νομού Αχαΐας». Μάλιστα, όπως σημείωσε, «πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα αναπτυξιακό, ένα έργο σύγχρονο, ένα έργο που θέλει η χώρα σήμερα να προβάλλει, γιατί μιλάμε για την ανάπτυξη της χώρας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ρεύμα: Εκτιμήσεις για μείωση 15-20% στις χρεώσεις Απριλίου

ΕΕΕΠ: Τεράστιες ευκαιρίες της αγοράς του Online Gaming στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider