Πλαίσιο: Στο 97,28% ανέρχεται το ποσοστό του κ. Γιώργου Γεράρδου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλαίσιο: Στο 97,28% ανέρχεται το ποσοστό του κ. Γιώργου Γεράρδου
O κ. Γιώργος Γεράρδος απέκτησε άλλες 2.559 μετοχές της εταιρείας.

Στο 97,28% ανέρχεται το ποσοστό του κ. Γιώργου Γεράρδου στο Πλαίσιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, μετά από την τελευταία απόκτηση 2.559 μετοχών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παράγραφος 2 του νόμου 3461/2006, όπως ισχύει, και ύστερα από την υποβολή της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από τον κ. Γεώργιο Γεράρδο (εφεξής ο «Προτείνων») στις 22 Δεκεμβρίου 2022 (η «Δημόσια Πρόταση») για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» (εφεξής η «Εταιρεία»), εκτός από εκείνες τις μετοχές που ήδη κατέχουν ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα, γνωστοποιούνται τα κατωτέρω:

1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών:

  • Την 21 η Φεβρουαρίου 2023, ο Προτείνων απέκτησε 2.559 Μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,01% του συνόλου των Μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Η απόκτηση αυτή πραγματοποιήθηκε στην τιμή των 4,58 Ευρώ ανά Μετοχή, ήτοι συνολικά 11.720,22 Ευρώ.

2. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων κατέχει πλέον, μαζί με τα Συντονισμένα Πρόσωπα, 21.474.984 Μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 97,28% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Attica Bank: Ένα story τη φορά - Τι λένε για το Πλαίσιο - Το road show της Morgan Stanley – MIG: Οι αξιώσεις της πλευράς Ηλιόπουλου - Η «μάχη» για τον Προαστιακό και η μετάθεση προσφορών

Prodea: Λειτουργία της Επιτροπής Ελέγχου με 3 μέλη μετά την παραίτηση του κ. Κυριακόπουλου

gazzetta
gazzetta reader insider insider