Η Φιλίππα Μιχάλη στην ηγεσία της NN Hellas

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Φιλίππα Μιχάλη στην ηγεσία της NN Hellas
Η Φιλίππα Μιχάλη αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas.

Ο κύβος ερρίφθη και Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas από την 1η Απριλίου 2023 αναλαμβάνει η κα Φιλίππα Μιχάλη που λίαν προσφάτως αποχώρησε από την Allianz, ούσα επίσης Διευθύνουσα Σύμβουλος για την Ελλάδα και την Κύπρο για 7 έτη.

Πριν αναλάβει το ρόλο αυτό, κατείχε διάφορες θέσεις στην Allianz Hellas, συμπεριλαμβανομένης της Head of Market Management and Communications, όπως και Fund Manager στην θυγατρική της Allianz Hellas για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Όπως επισημαίνουν γνώστες της αγοράς, η βαθιά γνώση που κατέχει από την ελληνική ασφαλιστική αγορά, σε συνδυασμό με τις ηγετικές της ικανότητες και την έμφαση στην ψηφιοποίηση θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ανάπτυξης της NN Hellas.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Φιλίππα Μιχάλη διαδέχεται την Μαριάννα Πολιτοπούλου που αποχώρησε από τον Όμιλο ΝΝ τον Δεκέμβριο του 2022. Υπογραμμίζεται ότι μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της Φιλίππας Μιχάλη ως Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της NN Hellas την 1η Απριλίου, ο κ. Frederick Lathioor, Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνου της ΝΝ Hellas, θα συνεχίσει να εκτελεί προσωρινά καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Vodafone: Στην Ελλάδα η εφαρμογή Bright Sky για την ενδοοικογενειακή βία

Britishvolt: Χρεοκόπησε η βρετανική κατασκευάστρια μπαταριών EV

«Τσουχτερό» πρόστιμο 17 εκατ. δολαρίων στην Apple από τη Ρωσία

gazzetta
gazzetta reader insider insider