Mytilineos: Στα 28 ευρώ η τιμή-στόχος για τη μετοχή από την Edison

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mytilineos: Στα 28 ευρώ η τιμή-στόχος για τη μετοχή από την Edison
Την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Mytilineos στα 28 ευρώ ανά μετοχή αύξησε η Edison, ενώ παράλληλα αναβάθμισε τις προβλέψεις της για την κερδοφορία της εταιρείας το 2022, το 2023 και το 2024.

Την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Mytilineos στα 28 ευρώ ανά μετοχή, από 27 ευρώ προηγουμένως, αύξησε η Edison, ενώ παράλληλα αναβάθμισε τις προβλέψεις της για την κερδοφορία της εταιρείας το 2022, το 2023 και το 2024.

Η Edison επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στην σταθερά ανοδική πορεία της MYTILINEOS, κάτι που άλλωστε δείχνουν όλα τα πρόσφατα reports, καταδεικνύοντας και την πεποίθηση ότι η εταιρεία πλέον έχει αλλάξει league και οι επιδόσεις της θα κινούνται σταθερά σε αυτά τα επίπεδα.

Βασικός άξονας της ανάλυσής της εταιρείας επενδυτικών ερευνών αποτελεί η διορατικότητα που έχει επιδείξει η διοίκηση της MYTILINEOS τα προηγούμενα έτη.

Στο report σημειώνεται εξάλλου ότι η Εταιρεία για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο σημειώνει ισχυρές επιδόσεις με βασικό άξονα την «πράσινη» ενέργεια και τη Μεταλλουργία, ενώ στο τελευταίο τρίμηνο η βελτίωσε τις επιδόσεις της σε όλους του Τομείς δραστηριότητας.

Ο αναλυτής της Edison περιμένει πως η απόδοση της MYTILINEOS τα επόμενα τρίμηνα και έτη θα παραμείνει εξίσου δυναμική.

Παράλληλα τονίζει ότι παρά τις υψηλές επενδύσεις η μόχλευση της εταιρείας παραμένει χαμηλή και αναμένεται να μειωθεί περεταίρω τους επόμενους μήνες, λόγω των σταθερά ισχυρών ταμειακών ροών

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider