Puma: Αύξηση των κερδών στο γ' τρίμηνο - Στα 2,35 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Puma: Αύξηση των κερδών στο γ' τρίμηνο - Στα 2,35 δισ. ευρώ οι πωλήσεις
Tα καθαρά κέρδη της Puma στο τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου ανήλθαν στα 146,4 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο σε σχέση με τα κέρδη 143,8 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο

Αυξημένα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021 ήταν τα καθαρά κέρδη της Puma στο γ' τρίμηνο του έτους, με την γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών να τονίζει πως οι υψηλότερες τιμές προμήθειας λόγω της αύξησης των πρώτων υλών και των ναύλων, επιβάρυναν τα περιθώρια κέρδους.

Πιο αναλυτικά, τα καθαρά κέρδη της Puma στο τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου ανήλθαν στα 146,4 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο σε σχέση με τα κέρδη 143,8 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο. Τα κέρδη προ φόρων και τόκων αυξήθηκαν επίσης στα 258 εκατ. ευρώ από τα 229 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Ταυτόχρονα, η γερμανική εταιρεία ανέφερε πωλήσεις ύψους 2,35 δισ. ευρώ έναντι πωλήσεων ύψους 1,9 δισ. ευρώ στο γ' τρίμηνο του 2021.

Τέλος, το περιθώριο μεικτής κερδοφορίας σημείωσε κάμψη 60 μονάδων βάσης στο 46,8% εξαιτίας των αυξημένων τιμών προμήθειας που συνδέονται με τις πρώτες ύλες και τα μεταφορικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Mercedes-Benz πουλά όλες τις δραστηριότητές της στη Ρωσία σε ντόπιο επενδυτή

Reckitt Benckiser: Αυξημένα τα έσοδα, επιφυλακτικότητα για το β' εξάμηνο

Apple: Θα συμμορφωθούμε με τους κανόνες της ΕΕ για το USB-C αλλά με... «βαριά καρδιά»

gazzetta
gazzetta reader insider insider