Ryanair: Αυξάνει τον αριθμό πτήσεων στην Ευρώπη, με περισσότερα δρομολόγια από τη Βρετανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ryanair: Αυξάνει τον αριθμό πτήσεων στην Ευρώπη, με περισσότερα δρομολόγια από τη Βρετανία
Μέχρι το τέλος του έτους που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2023 θα έχει εξυπηρετήσει 166,5 εκατ. επιβατών, έναντι 165 εκατ. επιβατών στην προηγούμενη εκτίμηση της.

Σε ανοδική αναθεώρηση των συνολικών πτήσεων της στην Ευρώπη εντός του 2022 προχώρησε η Ryanair, με την αεροπορική εταιρεία χαμηλούς κόστους να ωφελείται από τις εξελίξεις στην αγορά της Βρετανίας.

Η Ryanair αναμένει πως μέχρι το τέλος του έτους που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2023 θα έχει εξυπηρετήσει 166,5 εκατ. επιβατών, έναντι 165 εκατ. επιβατών στην προηγούμενη εκτίμηση της.

Η αύξηση, σύμφωνα με το Reuters, έρχεται καθώς προστέθηκαν 1 εκατ. επιπλέον επιβάτες σε 20 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού η British Airways ανακοίνωσε πως ακυρώνει ορισμένες πτήσεις στο τέλος του Οκτωβρίου, λόγω του πλαφόν επιβατών που έχει θέσει στις αεροπορικές το αεροδρόμιο Χίθροου.

Υεπνθυμίζεται πως από την άνοιξη του 2022 αεροδρόμια και αεροπορικές πιέζονται από τη μεγάλη ανάκαμψη στα ταξίδια των επιβατών -η μεγαλύτερη από τότε που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού- και τις απεργιακές κινητοποιήσεις του εργαζομένων, που ζητούν βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και αυξήσεις των μισθών τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αεροπορικές: Ακυρώσεις 1.700 πτήσεων από την SAS λόγω απεργιών και καθυστερήσεων στις παραδόσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider