Ο Έλον Μασκ καλεί τον Τζακ Ντόρσεϊ να καταθέσει στη δικαστική μάχη με την Twitter

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Έλον Μασκ καλεί τον Τζακ Ντόρσεϊ να καταθέσει στη δικαστική μάχη με την Twitter
Το αίτημα κλήτευσης ζητά από τον Ντόρσεϊ στοιχεία για τα mDAU, που μετρούν τους ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα της Twitter.

Ο Έλον Μασκ έστειλε δικαστική κλήτευση στον συνιδρυτή της Twitter, Τζακ Ντόρσει, προκειμένου να καταθέσει στη δικαστική μάχη που έχει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό, στην υπόθεση για την εξαγορά της Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων από τον Μασκ.

Ο Μασκ ζητά από τον Ντόρσει, που αποχώρησε από το Δ.Σ. της Twitter τον Μάιο, να προσκομίζει έγγραφα σχετικά με τη συμφωνία που είχε η εταιρεία με τον ίδιο για την εξαγορά καθώς και στοιχεία για τους fake και spam λογαριασμούς χρηστών στην πλατφόρμα της εταιρείας.

Το αίτημα κλήτευσης ζητά από τον Ντόρσεϊ στοιχεία για τα mDAU, που μετρούν τους ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα της Twitter. Όπως μετέδωσε το Reuters, ο Μασκ έχει κατηγορήσει τη διοίκηση της εταιρείας για το ότι αποκρύπτει τον αριθμό των fake account στην πλατφόρμα της, «πατώντας» πάνω σε αυτό για να υπαναχωρήσει από το deal των 44 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της Twitter.

Παράλληλα, ο Μασκ ζητά στοιχεία σχετικά με ενναλακτικές μετρήσεις για την καταγραφή των ενεργών χρηστών που έχει εξετάσει να υιοθετήσει τη Twitter, μαζί με λεπτομέρειες για την χρήση των mDAU στους ετήσιους στόχους της εταιρείας και στις απολαβές των στελεχών της.

Σημειώνεται πως η δικαστική μάχη μεταξύ του Μασκ και της Twitter αναμένεται να αρχίσει τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης 50% στα μπόνους των υπαλλήλων για το 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider